Ania31
Mamy lutowe'08
witam
Ja na krótko
sana mój Bartek miał i katar i ropke w oczach na katar stosowałam sterimar i psikalam mu ile było potrzeba do tego wyciagałam gruszka na oczki dostałam Sulfacetamidum 10% i zakraplałam mu oczka 4 razy po 2 kropelki przeszło w ciagu 3 dni
gratuluje wszystkim rozdwojonym mamusiom
Kropecka ja tez sie czuje jak dojna krówka Bartek najlepiej przy cycku czasami mam wrazenie ze mam mało pokarmu ale przybiera na wadze wiec wydaje mi sie ze starcza mu ulewa tez nawet po odbiciu juz ale połozna powiedziała ze niektóre dzieci tak juz maja wiec póki co nie martwie sie
13.03 mamy szczepienie wtedy bede wiedziała ile mały przybrał dokładnie
pozdrawiam was wszystkie
Ja na krótko
sana mój Bartek miał i katar i ropke w oczach na katar stosowałam sterimar i psikalam mu ile było potrzeba do tego wyciagałam gruszka na oczki dostałam Sulfacetamidum 10% i zakraplałam mu oczka 4 razy po 2 kropelki przeszło w ciagu 3 dni
gratuluje wszystkim rozdwojonym mamusiom
Kropecka ja tez sie czuje jak dojna krówka Bartek najlepiej przy cycku czasami mam wrazenie ze mam mało pokarmu ale przybiera na wadze wiec wydaje mi sie ze starcza mu ulewa tez nawet po odbiciu juz ale połozna powiedziała ze niektóre dzieci tak juz maja wiec póki co nie martwie sie
13.03 mamy szczepienie wtedy bede wiedziała ile mały przybrał dokładnie
pozdrawiam was wszystkie
ale tak moja miarka mial 55-6 cm
:-):-):-) Cale szczescie, ze wymiar z usg okazal sie bledny, bo mialam tak straszny porod, ze nie wiem co by bylo gdyby byk wiekszy. Bardzo chcialm karmic piersia. Od porodu do wczoraj nie zmruzylam oka, bo nie mialam pokarmu, a maly byl caly czas glodny. Wczoraj jednak Piotr pojechal i kupil mleczko, wiec od wczoraj zaczelam jako tako zyc- i nareszci cieszyc sie szczesciem jakie mam. Dzis sciagalam pokarm, bo myslalam ze zaczela sie produkcja mleka, mialam takie kamienie w srodkku
no i wzialam laktator i sciaglam
cala lyzke (stolowa) mleka. Wczoraj przespalam prawie cala noc, bo M zajmowal sie Michalkiem, jutro idzie do pracy wiec bede dzis na oriencie. Jak znajde chwile to opisze porod. Ogolnie jestem bardzo szczesliwa, choc nadal jeszcze kreci mi sie w glowie i wszystko boli, Pozdrawiam was
Ja również nie karmie piersię Młoda jescze coś tm łyknie (chyba) po karmieniu dostawiam ją do cyca ale raczej jest to smoczek i usypiacz nie czuję żeby ciągnęła naewt piersi mi się zmniejszyły Karmienie butlą ma wiele dobrych stron ja przynammniej wiem ile zjadło moje diecko łatwiej wszystko zorganizowac
). Te zgrubienia, które się wyczuwa pod palcami powinno się masować, szcypiąc w palcach, ale nie boleśnie...
?. Niektórym to się wszystko kojarzy ;-)