Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Rekinasia 

po prostu uroczo

To o takiej chodowli pisalas 
Super ;-) Nie powiem juz ,ze nie ma wlosków-obiecuje

Patrysiu nie bedzie miała USG robionego.Ide po prostu na konsultacje ze specjalista.Tu USG to tylko w razie koniecznosci. Jezeli taka zaistnieje to wtedy dostane skierowanie i pojde. Jeśli uznaja,ze jest ok to jak będę w wakaje w PL to i tak pójde z Niki na USG tych bioderek;-) Napisze jutro.
lileczka ale szczerze to ona nie je duzo
na tajnym wstawiłam focie-zerknij.Sama nie wiem.
A powiedzcie mi dziewczny Wasze dzieci są jeszcze na mleku modyfikowanym ( oprócz tych co na cysiu jeszcze
) ??? Pytam, bo Niki cały czas pije to mleko i zastanawiam się kiedy mozna zmienic na normalne z manna czy czymś.Nie pamiętam jak to było z Martysią
Jutro podpytam tej pani doktor, bo zapomnialam dzis. Jednak Wasze zdanie tez chętnie poznam.
Dobrej nocy.

po prostu uroczo

To o takiej chodowli pisalas 
Super ;-) Nie powiem juz ,ze nie ma wlosków-obiecuje

Patrysiu nie bedzie miała USG robionego.Ide po prostu na konsultacje ze specjalista.Tu USG to tylko w razie koniecznosci. Jezeli taka zaistnieje to wtedy dostane skierowanie i pojde. Jeśli uznaja,ze jest ok to jak będę w wakaje w PL to i tak pójde z Niki na USG tych bioderek;-) Napisze jutro.
lileczka ale szczerze to ona nie je duzo
na tajnym wstawiłam focie-zerknij.Sama nie wiem.A powiedzcie mi dziewczny Wasze dzieci są jeszcze na mleku modyfikowanym ( oprócz tych co na cysiu jeszcze
) ??? Pytam, bo Niki cały czas pije to mleko i zastanawiam się kiedy mozna zmienic na normalne z manna czy czymś.Nie pamiętam jak to było z Martysią
Jutro podpytam tej pani doktor, bo zapomnialam dzis. Jednak Wasze zdanie tez chętnie poznam.Dobrej nocy.
Ostatnia edycja:

Z innej strony każdy pediatra powie ci że przed trzecim rokiem życia krowei nie jest wskazane ( czyli jak pisała LIleczka

Juz wiedziałam z kim mam do czynienia.Obwieszona złotem a tapety tyle ze szpachelka trzebaby było zdrapywac.No ale nie wygląd swiadczy o wnetrzu prawda?? jednak w tym przypadku swiadczył
Dostal antybiotyk, leki przecwalergiczne i inhalator. Chciala nas wyslac na 3 dni do Ameryki na badania, ale moj stan za bardzo na to nie pozwlala. Zrobiono mu dzis test na igm wyszedl pozytywny. Takze mam w domu kolojnego alergika.