reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Czesc laseczki. Wiem wiem- zaginęłam w tłumie:zawstydzona/y: i sie odnalezc nie umie:-D poczytałam;-)
No i .... jestem tak podniecona perspektywą wyjazu do PL,ze.. mogę sie spakowac dziś i tak czekac:-D tylko,ze ja nie lubie czekac:dry:
Dziewczynki moje zdrowe .U nas jeszcze tydzien szkoły:dry: ale damy rade.Niki ma juz 11 zębolków:szok: przy czym wszyskie cztery czwórki szly prawie jednoczesnie:no: koszmar jakis:sorry2: Opadły mi juz checi na synusia;-):-D No i z nocnikiem nam marnie idzie:dry: o siusiu nie ma mowy ,ale kupka... owszem idzie Niki po nocnik,ale juz z kupą w papmersie:sorry2::dry: NO coz- trza to przeczekac widocznie.

przyszlirodzice no i byłas w TV?? niestey nie mam jedynki.A swoją drogą to nawarstwilo Wam sie tych problemów... oby wszytsko znalazło własciwą droge i szybko się pokonczyło;-)

pati jak Sewi? A Ty jak sie czujesz?:-)

kaska buziale w tego brzucholka:-D;-)
lileczka- do raportu:wściekła/y::-D syneczki Ty to masz urwanie z tymi maluszkami.Ale powciesz sie,ze sama nie jestes:tak: Mimo,ze Martysia juz duzo starsza to:baffled: nie jest mi łatwiej;-)

Zycia, Rekinasia,agawa:confused:, kropecka:confused:,Myszaaa,MOPM-chyba tak to szlo:sorry2:,i wszytkie laseczki pozdrawiam bez wyjatków:-p

Udanej niedzieli.

5106_bobasy.jpg

Ania PR-widziałam Was przed chwilą w TV:tak:

Margaritko- u nas też czwórki szły wszystkie naraz-koszmar!!!Myślę,że ta bieguna,która dopadła w ten czas Marcelka to były te zębole. A akcje z nocnikiem u nas idento jak u Was:-D

Buzialeczki dla Was wszystkich kochane!

Przyszlirodzice no nie widziałam no :baffled: byliśmy u teściowej na imieninach i za nic nie szło tv włączyć bo chmara dzieci opanowała kanał z bajkami :dry:
Margaritka no jak możesz brak chęci na synka? :szok::szok::szok: to jakiś atak kosmitów na twoją osobę :szok::szok::szok: nie daj sie :-D No a jak my sie umawiałyśmy? trza sie powymieniać doświadczeniami jak to sie te płcie robi. Mojemu córki nie wychodzą na jakas ciapa ewidentna :-p a Twojemu synusie ;-) przy okazji waszego przylotu do Polski musieli by jakieś wrażenia swe powymieniać może w końcu by efekty były widoczne i namacalne. :-) Ale wiesz jest jeszcze jeden sposób zawsze mozemy sie wymienić męzulkami na tę chwilę :-D:-D:-D:-p

Znalazłam przypadkiem ciekawy wątek
https://www.babyboom.pl/forum/zwierzenia-f89/tesciowa-dobra-czy-zla-3769/
Aż dziw łapie jakie te teściowe potrafia być...:szok: jak ja się cieszę że mąż ma złotych rodziców:blink:

Czesc laseczki. Wiem wiem- zaginęłam w tłumie:zawstydzona/y: i sie odnalezc nie umie:-D poczytałam;-)
No i .... jestem tak podniecona perspektywą wyjazu do PL,ze.. mogę sie spakowac dziś i tak czekac:-D tylko,ze ja nie lubie czekac:dry:
Dziewczynki moje zdrowe .U nas jeszcze tydzien szkoły:dry: ale damy rade.Niki ma juz 11 zębolków:szok: przy czym wszyskie cztery czwórki szly prawie jednoczesnie:no: koszmar jakis:sorry2: Opadły mi juz checi na synusia;-):-D No i z nocnikiem nam marnie idzie:dry: o siusiu nie ma mowy ,ale kupka... owszem idzie Niki po nocnik,ale juz z kupą w papmersie:sorry2::dry: NO coz- trza to przeczekac widocznie.

pati jak Sewi? A Ty jak sie czujesz?:-)

Udanej niedzieli.

5106_bobasy.jpg

a gdzie dokladnie do PL jedziesz :confused:
Sewi juz lepeij zastrzyki pomagaja...
a ja tez dobrze :tak:

No i witam :biggrin2:
dzisiaj nocka nawet ladna tylko moj mlody zasnal dosc pozno... kolo 23 :sorry2: nie pamietam dokladnie bo zasnelam przed nim :zawstydzona/y: no a moj m w drugim pokoju zasnal przy filmie... :sorry2:
a dzis rano musial nas budzic na zastrzyk... bo juz prawie 8 byla :szok:
i tak potem z przychodni musial wracac sie do domu po nowy zastrzyk bo wczprajszy zapomnialam wsadzic do lodowki :zawstydzona/y: nie wiem o czym ja mysle :dry:

reklama
Witamy sie i my
troszkę nas nie było ale doba za krótka teraz dla mnie ciągle coś do zrobienia jak wróce z jazdy i cały dzień w biegu mam. Dzis moje bliźniaki kończą 12 lat:szok:kurcze jak to zleciało imprezka była w sobote:-D. Bartuś troszke ma katarku ale pewnie to przez ranne wstawanie i czekanie na pociąg z mamusia dzieciatko mi sie rozchorowało zreszta Kuba też żal mi ich ale co zrobic jak nie mam z kim ich zostawić moze od przyszłego tygodnia bedzie lepiej

Patrysiu ciesze sie ze z Sewkiem lepiej jak fasolinka :tak:

wszystkie bardzo pozdrawiam:-):-):-):-):-):-)

Do góry