Sylwia9
Fanka BB :)
ale się rozpisałyście dziewczyny 
betty_jurek będzie dobrze! Dużo odpoczynku i oszczędnego trybu życia.
Ja chyba sobie ciągle wmawiam ten ból podbrzusza albo nie wiem ;/ zrobi mi się mokrawo w majciochach to już sobie wmawiam że krwawię czy coś normalnie głupol ze mnie na maksa...
betty_jurek będzie dobrze! Dużo odpoczynku i oszczędnego trybu życia.
Ja chyba sobie ciągle wmawiam ten ból podbrzusza albo nie wiem ;/ zrobi mi się mokrawo w majciochach to już sobie wmawiam że krwawię czy coś normalnie głupol ze mnie na maksa...

słyszałam tez serduszko, widziałam wszystkie paluszki itd, no ale niestety płci jeszcze nie poznałam, lekarz powiedział że troszkę za wcześnie i na następnym usg powinno być już widać
A na wizycie u mojej pani doktor dowiedziałam się że niestety mam w moczu glukozę. W związku z tym będę miała w tym tygodniu jedno z najgorszych dla mnie badań dla ciężarnych - badania krwi na glukozę, a potem jeszcze raz w połowie ciąży. No i na tych badaniach powinno się okazać czy to jest po prostu jakiś przypadek z tym cukrem, czy mam cukrzycę ciążową. Mam nadzieje że nie mam...
do tej pory były to: 02; 09; 12, a dziś usłyszałam że 05 luty:-) Dobrze, że miesiąc się nie zmienia :-)