reklama

Lutóweczki 2014

ja w pierwszej ciazy czulam ruchy od 14 tyg wiec teraz juz czekam z niecierpliowscia:)

bylam dzis na tym bezplatnym badaniu na HIV. super sprawa! ze tez lekarz nic o tym nie mowil a moze nie wie? pani mowila, ze duzo babek w ciazy przychodzi i, ze po to ten punkt dziala. zrobila ze mna krotka ankiete i pobrala krew.

reklama
Cześć!

Kerna, super, że czujesz ruchy! :-) Ja czasami czuję takie "pukanie: w okolicy pępka, ale to raczej nie Dzidzia... Muszę poczekać ;-) A jak dzieciaczki Twoje? Jak znoszą te upały??

Verita dawno Cię nie było. Obowiązki Młodej Żony pewnie Cię pochłonęły. Jak się czujesz?

Trusia &&&&

Wczoraj miałam straszną ochotę na mcDonalda. No to pojechaliśmy z Mężem. Zamówiłam ulubioną kanapkę z całym zestawem. Dostaliśmy też te promocyjne szklanki. Usiedliśmy do stolika, zjedliśmy frytki, otworzyliśmy kanapki.... a tam pleśń! Na bułce Męża i mojej też:szok: Pierwszy raz w życiu coś takiego nam sie zdarzyło. Poszliśmy z tym do menagera. Bardzo nas przepraszał. Zwrócił nam pieniądze za ten obiad. W sumie za darmo mieliśmy duże frytki, napoje i szklanki. Nawet nieźle na tym wyszliśmy. No tylko obeszliśmy się smakiem jeśli chodzi o kanapki.

Wczoraj też bardzo, bardzo uważnie śledziłam prognozę pogody wypatrując deszczu. Według map Łódź została porządnie zlana przez deszcz :baffled: A tak naprawdę znowu jest u nas gorąco i ani jedna kropelka nie spadła. Czyżby kolejny dzień męczarni? :angry:

Zazdroszczę tym, u których jest ochłodzenie....

Co dziś porabiacie?

A, i według mojej pani ginekolog jestem już w II trymestrze.... Różne źródła różnie podają

Ostatnia edycja:
obowiązki żony fakt do tego dziecku wyszly 2 jedynki na raz i podróż poślubna. ale od poniedziałku jestem już non stop na necie bo moj calymu dniami robi no i mam czas ;-)

Witam

u mnie dzis niebo zachmurzone ale słonko gdzies sie tam przedziera ;-) ale jest duzo chłodniej niz wczesniej;-)

zjadłam sniadanko i siedze i mysle co by tu robic , sprzatanko by sie przydało ale to juz mezus pwoiedział ze jutro razem posprzatamy ;-)

Verita super ze do nas pomału wracasz :-)

Miłego dnia dziewuszki

Dziewczyny deszczu deszczu pragne deszczu!!!

Trusia kciuki za wizyte!!

Verita to sobie poszalalas. Ja jak wroce do formy to tez musze slub swoj zorganizowac!!

Dziewczynki zauwazylam u siebie zwiekszone owlosienie na brzuszku, nie mowie o czarnuchach( takich kilka mam wzdluz linea negra) ale o takich jasniejszych wloskach. Ma ktoras z was tak???

Ostatnia edycja:
Dzień Doberek :)

Co do tego owłosienia - to też zauważyłam że mam dużo więcej blond włosów na brzuszku...

Verita w końcu do nas wracasz :)

W nocy oczywiście kręciłam się z gorąca, ale dzisiaj na szczęście na dworze dużo chłodniej, niebo takie pochmurne czasami wyjdzie gdzies słoneczko zza chmurki, muszę zabrać się w końcu za to sprzątanie a mi się nie chce :zawstydzona/y: Jutro rodzina się zjeżdża a w domu nic nie porobione...

reklama
Katia ja też zauważyłam więcej jasnych włosków wzdłuż lini od pępka w dół..coś w tym chyba jest ;-)
kurcze ja też mam tyle do zrobeinia, muszę sobie zwężyć sukienkę, poprasować koszule (niecierpie koszul prasować), umyć się i wypicować, do siostry pojechać...no i w drogę do teściów heh. musze chyba się ruszyć z tej kanapy.
Wczoraj wieczorem w łóżku miałam wrażenie że czuję ruchy, takie pukanie, bulgotanie ale nie wiem jak się odczuwa ruchy więc nie jestem pewna;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry