Cześć!
Kerna, super, że czujesz ruchy! :-) Ja czasami czuję takie "pukanie: w okolicy pępka, ale to raczej nie Dzidzia... Muszę poczekać ;-) A jak dzieciaczki Twoje? Jak znoszą te upały??
Verita dawno Cię nie było. Obowiązki Młodej Żony pewnie Cię pochłonęły. Jak się czujesz?
Trusia &&&&
Wczoraj miałam straszną ochotę na mcDonalda. No to pojechaliśmy z Mężem. Zamówiłam ulubioną kanapkę z całym zestawem. Dostaliśmy też te promocyjne szklanki. Usiedliśmy do stolika, zjedliśmy frytki, otworzyliśmy kanapki.... a tam pleśń! Na bułce Męża i mojej też

Pierwszy raz w życiu coś takiego nam sie zdarzyło. Poszliśmy z tym do menagera. Bardzo nas przepraszał. Zwrócił nam pieniądze za ten obiad. W sumie za darmo mieliśmy duże frytki, napoje i szklanki. Nawet nieźle na tym wyszliśmy. No tylko obeszliśmy się smakiem jeśli chodzi o kanapki.
Wczoraj też bardzo, bardzo uważnie śledziłam prognozę pogody wypatrując deszczu. Według map Łódź została porządnie zlana przez deszcz

A tak naprawdę znowu jest u nas gorąco i ani jedna kropelka nie spadła. Czyżby kolejny dzień męczarni?
Zazdroszczę tym, u których jest ochłodzenie....
Co dziś porabiacie?
A, i według mojej pani ginekolog jestem już w II trymestrze.... Różne źródła różnie podają