reklama

Lutóweczki 2014

u nas się trochę ochłodzilo. jeszcze 2 dni i wracam do domu. szukaliśmy dziś wózków bliźniaczych w sklepach i zero wyboru. moga mu w katalogu pokazać hym tyle to ja w internecie też zobaczę. chcę zobaczyć dotknąć wypróbować wózek a nie na obrazku popatrzeć.
pewnie u nas kupię

reklama
Verita no niestety tak to u nas jest z tymi wozkami ze jak chcesz jakis blizniaczy to jedynie z katalogu i na zamowienie ... moja ciotka tez tak zamawiała wozek dla maluszkkow ... a czas oczekiwania wynosił 6 tyg
ahh czyli za 2 dni bedziecie juz w domku :-) no to fajnie jak to sie mowi wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:tak:

u mnie znowu pogrzmiewa .... chyba kolejna burza nas nawiedzi , jak dla mknie spoko ;-)

a ja ogarnełam łazienke i pokoj mojego syneczka , mezus wysprzatał swoj komputerowy a jutro zostanie mi reszta ;-)

Ale dzisiaj normlanie za sprzątanie się wzięły :) A mi za to na jutro zostały mi dwie łazienki do ogarnięcia i sypialnie.
dzisiaj dosłownie dzień pełen wrażeń moja koleżanka dosłownie nie dawno urodziła miała cesarkę bo miała za mało wód płodowych i dzidziusiowi za szybko serduszko bije ...

A ja dzisiaj dosłownie zmeczona jestem i zaraz padam spać :)

Witam

u mnie w nocy jeszcze były burze i deszcz .. błyskało sie jak cholerka :-p prawei do 2 w nocy gadałam z moja ciotka na skypie i wogole nie chciało mi sie spac no masakra a dzis juz rano skoro swit oczy otwarte i koniec spania ....

teraz tez deszczowo i zimno ale to taka miła odmiana po tej fali upałow :-p

własnie pochłaniam sniadanko , a pozniej zabieram sie za sprzatanie reszty mieszkanka ktora mi została ;-)

Sylwia dobrze ze wszystko sie dobrze skonczyło i dzidzius jest na swiecie zdrowy ;-)

Miłego dnia laseczki

Czesc dziewczynki! Ja czekam na burze i sie doczekac nie moge.

Wczoraj troche sobie pochodzilam i od popoludnia jak i w nocy i dzis od rana wymiotuje jak kot ; (

Monila - ja tez musialam odwolac swa ovecnisc na weselu za 2 tyg, tez mi szkoda no ale coz...!!

Kasiaczek zdrowko maluszkow i nasze najwazniejsze ;-) a wesela jeszcze beda :tak: posyłam ci troszke deszczu moze dojdzie:-p

ja własnie pochłnełam spory kawałeczek arbuza :-p ojj ostatnio na okragło jem arbuzy i nektaryny:tak:

Ufff.... u mnie jest jesienne pogoda :-):-):-) W nocy były burze, a teraz pada. Podoba mi się :-) W końcu jest czym oddychać!

Kasiaczku już do Was idzie ochłodzenie. Mam nadzieję, że jak zmieni się pogoda, to poczujesz się lepiej. Poza tym pierwszy trymestr powoli się kończy, a wraz z nim polepszy się samopoczucie.

Monilato miłego sprzątania.

Ja nie wiem co będę robić. Póki co wracam do łóżka i rozkoszuję się dźwiękami deszczu :-)

Deszcz! U mnie bardzo b3 sie przydał, niestety omija nas narazie. Burzy nie było, ale ochłodziło się na szczęście. Będę mogła na grządkach stanąć i zrobić porządek.

Jak mi sie chce pasztetu!
A w ogóle top pod tygodni marzę o grzybach duszonych na śmietanie z cebula. Kiedy będą grzyby!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry