reklama

Lutóweczki 2014

Witaj Marta :-) ja też nawet nie myślę o zakupach czasami jak mijam jakąś wystawę z art. Dla maluszka to spojrze ale na tym się kończy;-)
wróciliśmy z Łazienek wiewiórki nakarmiliśmy a po drodze wstąpiliśmy do baru mlecznego dobre jedzonko za mało kasy ;-) teraz leże na łóżku zajadam ogóra kwaszonego i popijam zimna colą ;-)

reklama
Cześć!
Nie mam kiedy pisać-jednak dwójka dzieci w domu równa się zajęcie od rana do wieczora. Nie pamiętam kiedy ostatni raz usiadłam i posiedziałam 15 minut. Ale niedługo wrzesień dziewczyny idą do przedszkola, więc będę miała trochę więcej czasu:tak: Dodatkowo mieszkamy w domu (na razie na dole), który wykańczamy, a do końca sierpnia musimy zdążyć z najważniejszymi rzeczami typu schody, elewacja, ogrodzenie, ogarnięcie podwórka i tak M pracuje i robi przy domu, a ja zajmuję się dziećmi:blink:
W przyszłym tygodniu muszę iść do pracy powiedzieć o ciąży i zrezygnować z wychowawstwa w tym roku (wiem, że miałam dostać)-ciekawa jestem reakcji dyrektorki:rofl2:
Widzę, że temat samochodu na tapecie-my mamy Scenica-przy dwójce dzieci wystarczał, ale jak się urodzi trzecie trzeba kupić coś większego:tak:
Z tych trzech moich ciąż, ta jest inna-mam mniejsze mdłości, lepiej się czuję-ciekawe czy będzie synek;-)
Katia, Kasieczek-fajny leżaczek:tak: Jak pokazujecie takie fajne rzeczy to i ja mam ochotę coś takiego kupić;-)
Kerna, Beti-dlatego się cieszę, że jednak przechodziłam toksoplazmozę:blink:
Katia-super, że imię już wybrane:tak:
Magdzik-ja to łapię się na tym, że zapominam o swojej ciąży:zawstydzona/y:
Kerna-widzę, że i u Ciebie budowa-my już walczymy ponad dwa lata:blink:

Witam :)

Ale się dziewczyny ładnie rozpisałyście, jeeeny ja już najchętniej też bym coś maluszkowi kupiła tylko mam wrażenie że to dużo za wcześnie i że mnie mąż wyśmieje ;/ a leżaczek - bujaczek rewelacja!! Ja nawet jak będę miała chłopczyka to większość ciuchów będę chciała kupować w neutralnych kolorach - uwielbiam takich maluszków w takich kolorkach! I łóżeczko to patrzałam takie : Łóżeczko dziecięce STANDARD Baby Boo (3452835280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A co do aut to właśnie mąż namawia mnie na kupno forda galaxy - szczerze mówiąc nie podoba mi się - On by chciał duże rodzinne auto żeby mozna było wcisnac wozek i wszystko to co potrzeba...

Pisałyście też że każda ciąża jest inna - fakt tak jak już wspominałam w pierwszej rzygałam jak kot, w ogóle podbrzusze mnie nie bolało a teraz?? a teraz szczerze mówiąc mam wrażenie że nie jestem w ogole w ciazy... ogolnie zauwazylam ze wczesniej mialam taka wypchana macice a teraz jest prawie płaska tyle ze brzuch mam większy ale strasznie mnie to dziwi bo chyba brzuch powinien isc od macicy w gore i wczesniej tak mialam a teraz nie i strasznie sie boje ze cos jest nie tak....

bylam z rodzinka dzisiaj nad morzem, nie to ze upaly znowu wracaja to jeszcze tyle ludzi ze ledwo idzie sie wcisnac - padam na twarz...

Katia ja widze ty juz masz wiekszosc rzeczy dla maluszka wybrane :-p a ja jeszcze nawet nie ogladałam nic :confused: no ale mam na to jeszcze tyle czas wiec spokojnie zdazymy ze wszystkim;-)

widze ze temat samochodow był a wiec u nas od lat kroluja Mercedesy :-) oboje z mezem jestesmy fanami tej marki jezdzimy na zloty , uczeszczamy sie na forum ktore załozył moj mezus ...i nie wyobrazamy sobie jakiego kolwiek innego samochodu , teraz mamy sportowe cupe cudne jest ;-) ale mezus znowu mysli nad zmiana tym razem na cabrio nie usmiecham mi sie to no ale coz to jego marzenie :-) jeszcze 2 lata temu mielismy sliczna 115 na zabytkowych tablicach ktora jezdziła na wesela ;-)

jutro wybieramy sie na działeczke na prazone mmm pychotka:tak:
Witam nowa mamusie :)

Katia tą pościel też oglądałam i też taką planuje kupić, ale zastanawiam się nad 20 el jest na innej aukcji podobna, ja planuje w brązie, wogóle wszystko planuje w neutralnych kolorkach :) a bujaczek już mam z fisherprice taki samobujający się z biegami więc mam z głowy.:-)

małkus widzę podobne gusty mamy :) i tak samo oglądałam ten sam bujaczek z fisherprice :) ja pierdziele jeszcze tylko tydzień i będę wszystko wiedziała <mam na myśli płeć również i to czemu tak mnie okropnie boli jak się najem po prawej stronie pępka > głowa coś mnie boli... :(

reklama
Dzięki za miłe powitanie. U mnie ten brak chęci do zakupów może brać się stąd, że praktycznie większość rzeczy będę miała od siostry, po chrześniaku. Za czym się tu w takim razie rozglądać - pieluchy i ewentualnie mleko...hmmm nie ma takiej radochy choć wiadomo, że to najbardziej niezbędne ;) Ale podobają mi się Wasze pomysły. Czasem żałuję, że sama nie mogę wybrać czegoś, ale z drugiej strony jaka oszczędność przy tych i tak nie małych wydatkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry