Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
verita ladny mi bezpiecznik hehe, ja ostatnio nie mialam neta bo byla awaria no wiec kombinowalam przy modemie. awarie usuneli a ja dalej nie mialam neta, wydzwanialam na infolinie i przyjechal technik i okazalo sie, ze kabel nie w tej wtyczce
Śpiochy wstawać
U mnie dalej zimno i pochmurno, no ale jest i plus bo chyba antybiotyk zaczął działać bo w nocy mnie nie męczył kaszel.
Ciekawe kiedy ta złota jesień przyjdzie bo bym poszła na grzyby, uwielbiam je zbierać gorzej z obieraniem, dlatego zawsze mamusie mi robią słoiczkitaki ze mnie leniuch
Wstałam, wstałam... Kasia fajnie że już ci lepiej. U mnie katar i gardło niestety nadal. Dobrze że w mocy mnie nie dręczyło. Dzisiaj z babcia mamy plan zrobić makowce, nie mogę sie doczekać aż spróbuję.
Hej a u nas słonko swieci mały dał rade bez histerii iśc do przedszkola a ja własnie sie wybieram do kolezanki włosy farbowac tak wiec dzien miło sie zaczyna
zdrowka dla was chorowitki
Gabi gdzieś mi uciekło wczoraj Twoje pytanie. Niestety nie mam pojęcia co to oznacza :-(Może zadzwoń do ginekologa, albo poproś panią w lab o odczytanie wyniku?
Magdzik super, że Młody dziś chętnie poszedł do przedszkola To życzę udanego dnia z koleżanką!
Wiecie, że już Czerwcówki 2014 zaczynają się organizować ale ten czas zapierdziela!
Nie no spoko, rozumię. Pewnie dlatego nikt nie odpisywał bo nik nie ma pojęcia o co chodzi Jakby nie mogli jaśniej pisać te wyniki tylko wiecznie jakieś numerki cyferki znaczki gdzie dla zwykłego człowieka to czarna magia