reklama

Lutóweczki 2014

Hej dziewczyny. Ja już po śniadanku, dzisiaj przemiło i nadzwyczajnie dostałam do łózka razem z ciepłą herbatką :-) A ta się bardzo przydaje, bo gardełko coś drapie także jest nas więcej...no ja mam nadzieje, że bardziej się nie rozwinie. A Wam wszystkim życzę zdrówka :-)

Z mojego wczorajszego dnia ani wieczoru nic nie wyszło, bo mąż wrócił późno...Ale wszystko przełożone na dziś więc humorek mam dobry od rana :-) Wczoraj było gorzej i nawet mi się pisać nie chciało...
Za to dziś życzę Wam bardzo udanego i pogodnego dnia (mimo pogody za oknem) :-)

reklama
Marta szkoda, że z wieczorku nici, ale takie miłe śniadanko mmmm.... :-) gabi , poniedziałek już niedługo i wszystkiego się dowiesz. My po śniadaniu, idę do garów.

Marta czyli jeszcze nic straconego :-) Dzisiaj sobie porandkujecie. Może nawet pogoda sie poprawi :tak:

Kerna, co dziś gotujesz? Potrzebuję inspiracji :tak:

Gabi może zadzwoń do lekarza?

gabi no ja sie nie odzywalam bo nie wiem jak to interpretowac. jednynie pamiatm jak robilam na HIV to mi pani mowila, ze wynik pozytywny jest w laboratorium oznaczany od bodajze 0,1 albo 1,0 ale wtedy wynik jest powtarzany bo to jest baaaaaaaaaaaaardzo niski a ktos chory ma go znacznie wiekszy

marta jezu sniadanie do lozka, ojjjjj kiedy to bylo:) takze zazdroszcze:)

Dzień Dobry,

Verita
ale jaja z tą wtyczką :tak:

kasia_82 już jest sezon grzybowy - bynajmniej u nas :) tez już wolałabym tą złotą jesień niż taką pogodę jak teraz;/ Kuruj się szybko!

kerna maaakowiec pycha!! ja niestety sama nie umiem nawet zwinąć rolady i to też zależy na jakim cieście będzie ten makowiec :)

myg bardzo ładny zestawik, widać że zadbane ubranka :)

ja już też po śniadanku, teraz sobie odpoczywam leżąc na łóżeczku, zaraz muszę wyruszyć w miasto i wymyślić coś siostrze na obiad :)

Gabi ja niestety też nie potrafię Ci pomóc.
Myg ubranka wyglądają bardzo ładnie!

Mnie za to coś zaczyna brać... w nocy bolało mnie gardlo a od rana głowa pęka. Beznadzieja. Miałam na dzisiaj tyle planów.
Miałam iść na spacer z koleżankami i 2 miesięcznym bobo, a wieczorem znajomi robią ognisko i co :(
Wole nie ryzykować, szczególnie że pogoda zdradziecka.

reklama
Ja również witam przy śniadaniu:-D Jutro musze iść do szkoły a już mi sie nie chce :crazy: Mąż mnie w niedziele bierze na pokazy red bulla z samolotami :tak::-D już sie ciesze wkońcu coś się będzie działo. No i mam jeszcze jeden problem Rybnik ogłoszenia > Dla Dzieci > Sprzedam > wyprawka dla niemowlaka - rybnik.com.pl co myślicie ? bo mnie baaardzo kusi ten zestaw.
Zestaw fajny
Gabi albo lekarz albo szukaj w internecie, ja bym do lekarza skoczyla bo jednak on wie lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry