reklama

Lutóweczki 2014

Myg znam ten ból ja też jutro się na uczelnie wybieram bo mam poprawkę a nie umiem kompletnie nic! więc liczę na litość i mój brzuszek :-D a zestaw całkiem spoko :-)
Dzasti widzę że weekend pełen wrażeń Cię czeka ale to dobrze trzeba korzystać :tak:
Monila super że już Cię wypuścili i wszystko jest ok z dzidziusiem :-)
Kasoku ja mam 9 letniego brata ;-)

a ja zrobiłam sobie włoski ogarnęłam mieszkanko i zbieram się po małolata do przedszkola dziś został trochę dłużej bo ładna pogoda i na dwór pewnie wyszli tak więc niech się wyszaleje łobuziak :-)

reklama
a ja was przebiję dziewczyny, moja najmłodsza siostra jest 2 miesiące starsza od mojej najmłodszej córki. Razem z żoną taty chodziłyśmy w ciązy a teraz nasze dzieciaki chodzą do jednej grupy przedszkolnej. To dopiero hardcore.
Z tym że moi rodzice są po rozwodzie jak jeszcze dzieckiem byłam i każde ma swoje rodziny i stąd mam bardzo liczne rodzeństwo : 2 braci i trzy siostry.

witam Cię Monila w końcu powróciłaś!!! :) :*

Fajnie mieć tak młodsze rodzenstwo :) a Ty happymama faktycznie masz fajnie :)
Tak mi Kerna narobiłaś smaku tym makowcem, że wracając do domku wstąpiłam do biedronki i kupiłam gotowy makowiec ;p w życiu nie będzie smakował tak jak swojski ale lepsze to niż nic :)

happy mama super hardcore :tak:
Monila fajnie że wróciłaś i najważniejsze że jesteś spokojniejsza a dzidzia ma sie dobrze!:tak:
U mnie wkońcu zaczeli palić na mieszkaniach bo już była straszna piżdziawa;-) Czekam na ciotkę bo ma przyjśc mi pomóc robić te pierogi :-D Od rana jestem na kanapkach i przydałoby się coś konkretnego do zszamania, ale czekam:-)
Tak mnie ostatnio muli że śpie w dzień 2h :no: na początku ciąży tak nie miałam więc podejrzewam że mi sie już odbija to spanie.
Makowiec ehhh najpierw musze sie nauczyć drożdżowe robić :-)

Myg mogę zamówić u Ciebie kilka pierogów? :-D

Sylwia9 w biedronce jest makowiec? Powiem mężowi żeby kupił jak będzie wracał z pracy ;-)

U mnie było tak pięknie na zewnątrz i nagle zachmurzyło się strasznie. Chyba będzie padać....

Zjadłam trochę czekolady i Mały tak się rozbrykał, że ho ho :-) Aż brzuch podskakiwał :tak:

uhuhuh ale zesmy sie wyspali:-p mezu dołaczył do nas do łozeczka tosmy sobie pospali wszyscy razem;-)

a teraz popijam herbatke a mezus wstawił do piekarnika bagietki z masłem czosnkowym:-p

Katia super ze maluszek tak szaleje ;-) moj to coraz czesciej dopomina sie o jedzenie , wtedy tak szaleje jakby chciała wyjsc przez brzuch :-p hahah

happymama no to masz fajnie :-)

częstujcie się :-)
2usaa1f.jpg
3 blaszki wyszły, będziemy jeść i jeść :-) Happymama woooow, ale jazda z rodzeństwem! Jeśli macie wszyscy ze sobą kontakt to tylko się cieszyć! Paaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry