Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

). I dobrze, że mąż przyjechał, bo na autobus bym nie zdążyła. A przed samym wyjściem słyszę hałas - drzwi balkonowe spadły na szafkę wiszącą, ta na TV...wszystko z szafki pospadało, poobijało mi meble, pozdrapywało lekko tapetę ze ściany...Porażka. Dobrze, że TV cały. Najgorsze, że to wszystko nie moje, a wiadomo kto będzie się tłumaczył 
Cudowne jest uczucie kiedy wiesz, że możesz liczyć na swojego ślubnego, że zawsze Cię wesprze i nie zbagatelizuje Twoich słów. Tego życzę każdej z nas. I bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i się uspokoiłaś :-)mnie tez glowa cmi od paru dni i mam do tego zgage ohydna i tętno przyspieszone, masakra.Agasim ale mialas nerwy, ja pewnie tez bym leciala do lekarza. Super, ze masz takiego troskliwego mezaWypoczywaj
Ja od kilku dni mam bole glowy, nie sa mocne ale utrzymuja sie dlugo, chodze przez to jakas rozdrazniona i poddenerwowana:/
w ogóle jakas taka dziwna jestem dzis np bylam w urzedzie i jakis chlopak zaczal sie wydzierac na pracownika, interweniowala ochrona i ogolnie nieciekawie, a ja siedzialam ze lzami w oczach i staralam sie nie rozryczec na calego, ach te hormony...

. W poniedziałek w lidlu obkupiłam trochę córcię, postaram się wkleić fotki na odpowiednim wątku. W niedzielę byliśmy u chrzestnej Marcelka i dała mi sporo ciuszków po swojej córeczce więc cały wolny czas w pon. i wt. spędziłam na segregowaniu ubranek rozmiarami, achhh, czysta przyjemność
. W ten weekend wybieramy się do naszego domku na wsi gdzie mam wszystkie ciuszki po Marcelu, muszę poprzebierać co dla dziewczynki będzie się nadawać.