Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam z ranau mnie dzisiaj pochmurno i szaro buro. Musze ogarnąć mieszkanie bo juz wczoraj na nie patrzeć nie umiałam, taki syf!!. Doszłam też do wniosku że mój mąż ma sie dobrze bo czyściutko, obiadek na pore i nie musi nic robić a zawsze to bardziej on sprzątał bo mi brakowało czasu albo chęci a teraz wszystko naodwrót
Ale jestem szczęśliwa z zakupionego wczoraj wózka, można powiedzieć że to mój ideał
![]()
A dzisiaj przychodzi do mnie znajoma po swojej pracy więc zjemy obiadek czyli ogórkową :-) a pózniej mama ma wjechać na chwile więc nudzić się nie będę. M znowu zaczyna swoją przeklętą zmiane i od 10-21 go niema w domunienawidze tej zmiany
A pozatym tez zauważyłam że Maja fika coraz bardziej i prawie cały czas ją czuje
A dzisiaj mnie troche kręgosłup w odcinku lędżwiowym boli ale sprzątaniem go rozruszam i będzie lepiej.
witajcie,
ja od dziś jestem na zwolnieniu, wczoraj byłam u lekarza, miałam wysokie ciśnienie, moja pani doktor zaniepokoiła się i bez wahania wystawiła... Byłam rano jeszcze w pracy się pożegnać, bo wiem że już nie będę miała do czego wracać. Człowiek się tak przywiązuje i nie zdaje sobie z tego sprawy, łezka mi poleciała![]()
od jutra ruszam z porządkowaniem daję sobie termin do końca października noooo, może połowa listopadamoje psiaki kompletnie zgłupieją tyle lat same w domku podczas naszej nie obecności, że teraz będą zdezorientowane, po południu jadę do Gdańska po zaświadczenie ukończenia podyplomówki.
Syniu wczoraj nie dał posłuchać serduszka, ale czuję go coraz mocniej i za każdym razem się do siebie uśmiecham.
czytam Was regularnie, i mimo że u jednej lepiej u drugiej gorzej, to jakoś dzielnie się trzymacie! Mnie czeka badanie z glukozą ble...
pozdrawiam
Dziewczyny podajcie mi na przepisach jakiś sprawdzony przepis na coś dobrego z jabłekJak ciasto to bez miksera bo jeszcze nie posiadam
![]()