reklama

Lutóweczki 2014

reklama
To jak Was tak czytam, to ja chyba mam wielkie szczęście, bo mi się w sumie nic nie dzieje. Brzuch mnie nie boli, plecy też nie, nogi mi nie puchną, w nocy się budzę tylko na siku... mam nadzieję, że tak do końca zostanie no albo chociaż do 8 miesiąca :)Pewnie to też zasługa mojej mamy, która nic mi nie pozwala robić. O ciasne ciuchy w ogóle się nie martwię, bo ostatnio sobie kupiłam spodnie ciążówki i bluzkę ciążową, dużo ciuchów ciążowych mam po siostrze także mam się w co ubierać :)

edda no to dobrze że nie masz tych ciążowych narzekań :-D Nie które kobiety ciąże przeżywają tak jak mówi to powiedzenie że ciąża to najpiękniejszy czas ;-) no a nie które tak jak w moim przypadku - marudzenie i narzekanie.
Fajnie ze masz ciuszki ciążowe ja też muszę w końcu w takie zainwestować bo nie długo nie będę miała w czym sie ludziom pokazać ;-)

Witam wszystkie mamy, w końcu postanowiłam do Was dołączyć. Jest to moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża. Termin z usg to 10 luty. Ciąża przebiega spokojnie, jak dotąd bez żadnych nieprzyjemnych objawów jak mdłości czy wymioty, no może oprócz braku apetytu do praktycznie 20 tyg. Brzuszek już mi troszkę urósł chociaż dopiero 4kg na plusie. Pozdrawiam

Ale fajne macie te historie ze swoimi chłopakami / już mężami / i ślubne :-)
edda - mój m. wtedy jeszcze chłopak też miał dosługę w wojsku, bo uciekał żeby do mnie przyjechać :-)
grzechotka - kciuki za egzamin :tak:
handziulka - witaj :-) zazdroszcze ci braku mdłości/wymiotów, ja się męczyłam pierwsze miesiące i połowa dziewczyn z BB też ;-) ale na szczęście już przeszło :tak:

kesti :szok: to niesamowite, że się rozpoznaliście w tym centrum. Musiał Ci bardzo mocno zapaść w pamięć...jak z filmu normalnie:-D
edda a Twój men co za poświęcenie:-)

Ja tam też się nie przejmuję pozycjami, śpię jak mi jest wygodnie, tylko jak dłużej śpię na plecach to się budzę z bolącym kręgosłupem.

reklama
Witam nowe mamuśki!

Ja dzis miałam przed południem załatwienia na mieście, co wywołało u mnie mdłości konkretne z którymi walcze i walcze.. nie mam siły i weny do pisania!

Także miłego wieczorku kochane!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry