reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Dziewczyny nie mialam dzis co robic w domu bo wszystko juz posprzatalam, obiad ugotowalam, a ze mialam jeszcz chec cos zrobic poztanowilam posprzatac akwarium. Pierwszy raz bo zawsze to robi moj M, wyjelam wszystkie roslinki, wieksze kamyki i zaczelam czyscic osad taka specjalna pompa. Dolalam wody, plynu itd. Po godzinie jak juz woda sie ustala zobaczylam 3 rybki plywajace bokiem, zabilam je przy sprzataniu, masakra a jakie mam wyrzuty sumienia i pierdziele nie bede juz im sprzatac:/

edda - fryzurka świetna!!!! podobają mi się takie przeplatanki :-)
karolina - biedne rybki, ale chciałaś dobrze :tak:

Ja też jeszcze nie dostałam tej zabawki, a już chyba ze 2-3 tyg temu zamówiłam...

Edda śliczna fryzurka :) Zaakceptowałaś czy jeszcze wprowadzisz jakieś poprawki?
Chyba będe chciała ją jeszcze podnieść trochę, ale ogólnie zostanie taka :)
Wszytskie dziz dostały grzechotke z FP ?? buu.. ja nie :(

Edda - fajna fryzurka i kolorek włosów!! :)
Kochana to jest sprany kolor, włosy ostatnio farbowałam w maju hihi :P No ale dziękuję :)

Biedne rybkii :( Ale cuż. Każdemu się mogło zdarzyć...

zawsze sobie robię właśnie taką miedź ciemną i raczej przy tym zostanę. Fryzjerka mi dziś powiedziała, że mi jeszcze zrobi refleksy jasne żeby to fajnie na tej fryzurce wyglądało :)

Edda pewnie, z kolorem nie szalej, bo nie ma co w taki dzień. Ja ślub brałam jeszcze w czarnych, a później zaszalałam. Okazało się pozytywnie, ale skąd mogłam wiedzieć.
Karolina nie przejmuj się, może to był ich czas i tak się złożyło. Nie dręcz się.
Zdrzemnęłam się i pewnie znowu pół nocy nie usnę tym bardziej samotnie, bo M zaraz jedzie...No cóż, takie życie :-( A rano trzeba wcześnie znowu wstać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry