Witam się i ja :-).
BB_Anna
"sandraa82 - witaj w klubie. Też jestem 82 rocznik i też będę rodzić pierwsze dziecko. Też podobnie jak Ty mam słaby wzrok (minus 4 na obu oczach) i będę się starała uzyskać zaświadczenie od okulisty.
Uważam że mamy takie czasy, że każda kobieta powinna móc decydować jaką drogą chce urodzić dziecko. Ja się nię przejmuję blizną po CC, bardziej się obawiam popękania, źle zszytego krocza, nietrzymania moczu, problemów ze współżyciem... Blizn po CC widziałam kilka i powiem szczerze że to pikuś.
"
Właśnie dlatego nie chce rodzić sn bo boję sie tych rzeczy jak Ty... A rana jak rana..zagoi się a ja uniknę tych nieprzyjemności.
Zgaga daje mi czsem popalić wiec te co tego cholerstwa nie maja to niech sie cieszą.. Mnie raz caaaały dzień trzyma a innego dnia nie mam wcale.
Byłam wczoraj na prenatalnych i dowiedziałam się kto tam we mnie 'mieszka' bo dotychczas nie wiedziałam i wiecie kto..? CHŁOPCZYK <3 A byłam nastawiona na dziewczynkę bo jakos tak od początku pragnęłam i nawet mi w kalendarzu chińskim wychodziła dziewczynka a ma ponoć 85% sprawdzalności..haha ale nie w moim przypadku. Ale strasznie sie ciesze,że chłopczyk a mój M to już nawet nie mówie...zresztą jak większość mężczyzn pragnie syna. Mamy teraz problem z imieniem bo mieliśmy wybrane Wiktoria..i wychodzi,że bedzie chyba mały Wiktorek albo Mateusz-tez mi sie podoba. Najważniejsze że ma wszystko na swoim miejscu i jest wszystko ok. Waży 0,5 kg

I lekarz mi powiedział przyblizony termin porodu 1 marca...
Mi jeszcze pępek nie wychodzi ale widzę,że niewiele mu już brakuje. Ciekawe czy dziś mi gin powie kiedy mnie czeka glukoza,bo mam dziś wizyte.