reklama

Lutóweczki 2014

Witam,
Jeszcze tylko jutro do pracy i pt wolny:) Jutro musze jechac na zakupy bo w pt sklepy pozamykane, dzien niepodleglosci wypada. A moj maz w domu juz od dzis, wzial sobie 2 dni urlopu, rano mial wstawiane 2 implanty, na miejsce zebow, ktore mial po leczeniu kanalowym wiec wiadomo takie zeby sa slabsze a po zabiegu musi odpoczac. Odbieralam go z kliniki, bo nie mogl prowadzic od razu i teraz lezy sobie z malym i ogladaja film animowany:) Ja mialam 2 lata temu implant wstawiany i chyba mnie panikowalam niz moj maz:) Niby taka silna plec:)
edda89 dla mnie szkola rodzenia to strata czasu...my mamy chyba tu darmowa nawet nie orientuje sie, ale ani w pierwszej ani w drugiej ciazy nie zamierzalam isc... nie wiem jak spanikowana matka trzeba byc aby potrzebowac kursu....Takie moje zdanie:)

Jaka jest cena implanta u was? z caloscia ?

reklama
Ale mnie dziś głowa napierdziela normalnie wysiedzieć nie mogę :-( dziś praktycznie cały dzień w domu z malym siedziałam bo trochę podziębiony jest i mnie chyba też coś łapie bo w głowie mi się kręci i dwa razy krew z nosa mi leciała :-( a jak by tegobyło mało to mój brat zaginął w drodze do domu ze szkoły wszyscy już na nogi postawieni a on sobie poszedł do brata ciotecznego człowiek się zestresował a on się bawił

co do szkoły rodzenia to u mnie jest za free w pierwszej ciąży chodziłam a teraz nie czujetakiej potrzeby tak samo z gazetami kiedyś miałam ich stos teraz tyle codostałam od znajonej a i tak nie przeczytałam

Kesti ja nie jestem aż tak spanikowana, ale na szkołę rodzenia chodzę z chęcią. Bardziej z chęci spotkania innych mam i wymienienia się doświadczeniami. A i zdarzyły się u nas mamy, które oczekiwały drugiego dziecka, przyszły na zajęcia i bardzo sobie chwaliły, bo wielu rzeczy nie wiedziały przy pierwszym (i porodzie i dziecku). Myślę, że wiele zależy od tego jak te zajęcia są prowadzone. Nasza położna jest w zawodzie od 15 lat i fajnie przedstawia sprawę. Wszystko jak najbardziej zgodnie z prawdą, a do wychowania dziecka podchodzi bardzo racjonalnie. Mnie się podoba i wcale nie żałuję.
Magdzik wypoczywaj i zabij choróbsko w zarodku!

marta_a26 wyrazilam swoja opinie, masz oczywiscie racje zalezy co kto potrzebuje, ja wole spotkac sie w innych okolicznosciach z mamami-mam na mysli moje kolezanki:) Ale wazne, ze Tobie sie podoba:)

Verita ceny w sumie sa rozne, w zaleznosci od jakosci materialu etc... Koszt jesli liczyc calosciowy czyli 2 implanty i 2 koronki to 6tys euro, jak implant sie zagoi wtedy nastepuje nakladanie koronki. Teraz kwestia czy implant zostanie przyjety, bo mi pierwszy raz implant sie nie przyjal i musialam zakladac na nowo, wiec to wszystko zalezy jak przebiega regeneracja jak leczenie sie zakonczy dopiero bedziemy wiedziec dokladnie odnosnie ceny koncowej.

Monila mieszkamy póki co z moimi rodzicami, a właściwie ja, bo mąż pracuje w delegacjach. Przyjeżdża co weekend albo co drugi. Niedawno powstała jedna opcja co do przeprowadzki. Do urodzin małej powinno się wyjaśnić. Jak wypali to się z Wami podziele :D Narazie nie zapeszam :)

edda89 mieszkamy tu, tu wydajemy, poza tym moj maz nie mialby czasu latac specjalnie na kontrole etc... Zreszta nie przeliczam cen na zlotowki, bo to byloby bez sensu. A ponadto w tej klinice zabki leczy cala rodzina, wiec jest sprawdzona. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry