Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Rzeczywiście Magdzik ma dobre sny, zostałaś w jej myślach na noc ;-)
Widać już jak będzie po narodzinach haha
Właśnie wczoraj rozmawiałam z koleżanką, jej mała ma pół roku i zaczynają prawdopodobnie jej ząbki iść. I śmiała się, że nie wiedziała do tej pory co to są nieprzespane noce, a tu przyszło i to jej przeżyć tylko po czasie ;-) Oj tam, ale damy radę ze wszystkim 
jej nie moge sie doczekac twojego porodu , ciekawa jestem kto tam siedzie u Ciebie w srodku 
A ja właśnie dzisiaj bym spała, ale dla odmiany mój brzuchol nie. Mam takie bolesne twardnienie. Nie miałam jeszcze czegoś takiego. Nie boli mnie w dole, tylko to taki dziwny ból. Może nie taki straszny, no ale aż mnie to zbudziło. Może to są już te prawdziwe skurcze przepowiadające. które pokazują się kilka dni przed porodem... Nie chcę brać no-spy, bo to już za daleki tydzień. Pochodziłam trochę i przeszło. Może akurat jeszcze uda mi się zasnąć, a jak mnie znowu obudzi, to pewnie koło 7 na ktg do szpitala, ale nie chciałabym specjalnie jechać, bo o 11:30 mam ktg u swojego gina i potem wizyte.