Wiku-nia
Fanka BB :)
Hej,
ależ dziewczyny macie tempo z pisaniem
Wcześniej nie miałam czasu na pisanie, a teraz nie nadążam i z czytaniem...
Byłam wczoraj na wizycie u lekarza, ale o tym opisałam w odpowiednim wątku. Powiem tylko że mam dużego maluszka i że też już chyba długo nie pochodzę (a nawet połażę, bo ciężko to już nazwać chodzeniem, prędzej turlanie się
). Strasznie mnie już wszystko boli i brzuszek mi już trochę opuścił się na dół.
BB_Anna ale super dzień miałaś, ja też niestety nie miałam czegoś takiego a nie w pierwszej ciąży, a nie teraz.
Popieram również założenie nowego wątku.
ależ dziewczyny macie tempo z pisaniem
Wcześniej nie miałam czasu na pisanie, a teraz nie nadążam i z czytaniem...Byłam wczoraj na wizycie u lekarza, ale o tym opisałam w odpowiednim wątku. Powiem tylko że mam dużego maluszka i że też już chyba długo nie pochodzę (a nawet połażę, bo ciężko to już nazwać chodzeniem, prędzej turlanie się
). Strasznie mnie już wszystko boli i brzuszek mi już trochę opuścił się na dół.BB_Anna ale super dzień miałaś, ja też niestety nie miałam czegoś takiego a nie w pierwszej ciąży, a nie teraz.
Popieram również założenie nowego wątku.

kochana mogłabys zrobic osobny watek na zdjecia maluszkow ale juz bez komentarzy ?? tak jak maja na styczniówkach ... byłby Nick mamuski termin porodu , waga maluszka ,wzrost , płec , godzina i dzien porodu oraz sn czy cc i jesli mamusia wstawi foto to tez ?? mysle ze było by to fajne i przejrzyste .. a tak to trza sie wracac tyle stron zeby zobaczyc pierwszego maluszka ...
sorki ze marudze
bardzo dobry