reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutóweczki 2014

My wczoraj tez byliśmy u teściów. Mała się zachowywała dość przyzwoicie. Wrocilismy do domu o 21 i o 21 30 ją nakarmilam no i poszła spać. Wstała dopiero o 4 30. Jupi!! No i dopiero teraz. Ciekawe czy to zasluga pierwszego spaceru.

reklama
Grzechotka super, niestety takie karmienie na zadanie jest meczace. Moj je czasem co godzine..np. dzis jakis glodomor...jutro skonczy 6 tygodni i wazy 5 kg (w czwartek byl wazony). Przy wypisie ze szpitala wazyl 3,5 kg.
Selerowa moj tez wygina sie w C. I co z tym robisz?
Joasia ja tez nie mam ochoty na odwiedziny u nas i mi tez sie wychodzic...ale na szczescie moj pamieta o tym...

Witam:-)
Starsze dziecię już w teatrze. Młodsze usypie u mnie na klacie.

Blindwillow, jeszcze nic nie robię. Czekam na rehabilitację żeby mi pokazały co mam robić i jak. Mikołaj jak jest rozluzniony to układa się bardzo ładnie, prosto.

Zmykam ogarnąc chałupkę i przygotować jakieś jedzonko.
Miłego dnia:-)

Hej przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co napisałyście bo bardzo dawno mnie tu nie było :-(

u nas kryzys mała nie chce ssać piersi złości się, chwile possie i puszcza, już strzykawki poszły w ruch i łyżeczką próbowałam ją karmić eh już nie wiem co zrobić, zależy mi na karmieniu piersiąd

Hej
2 dzień bez mm jestem strasznie zmęczona chyba psychicznie najbardziej bo stresa mam że pokarmu w pewnej chwili nie wystarczy choć wczoraj miał przerwy bawet 3godzinne między posiłkami w nocy to nawet nie wiem też mniej więcej po 2-3 h ale jestem nieprzytomna i od razu zasypiam jak tylko go dostawie no dziś z 2h przerwa na bóle brzucha. Generalnie jest nieco lepiej w dzień się już tak nie prezy . Za to noc ti piekło i zaczął robić kupki bardziej zielonkawe i ze sluzem to chyba nie dobrze :-(
Wczoraj w gosciach byliśmy pierwszy raz i mały sprostal zadaniu bo grzeczniutki był:-D

Grzechotko jestem dumna z Ciebie, jeżeli Cie niepokoją kupki ,to zbadaj je w laborze.
Ja tez nieprzytomna jestem, co prawda Tymek już nie jest az tak marudny, ale moje zmeczenie siega zenitu. popisze wieczorem, bo teraz nawet nie mam weny ze zmeczenia.

Hej dziewczyny.
Wczoraj z młodym zaliczyłam pierwszy spacer. Spał nawet ale jak spotkaliśmy zajomą i chwile pogadaliśmy to juz mu nie pasowalo,że nie ma ''bujania''. Więc ruszyliśmy dalej i znów zasnał.

Nie wiem czy coś nie tak jest z moim dzieciem ale on za dnia mało śpi. Wczoraj np jak usnął o 01:00 to wstał o 06:00 pokarmiłam go i znów usnał o 08:00 i spał godzinę. Od 09:00 nie spał wcale aż do spaceru a wyszlam o 15:10 na godzinę. I młody po spacerze nie spał nic tylko na cycu był i jak padł o 23:00 to wstał o 07:30!!!!! Spał 8 godzin!!! czy to normalne??:eek: Ja jak padłam to tez spałam jak zabita ale juz o 6:00 dzis mnie cyce obudziły bo sie tyyyle nazbierało że masakra.

Grzechotka podziwiam i trzymam kciuki za mleczki.
Sandra moja mała też tak ma, czasami jak sie obudzi o 9 to nie śpi aż do 20 :szok: ale na piersi podrzemie, na spacerze też i tak sie jej nazbiera z 4h takiej dżemki :-p Dla mnie to był szok, małe dziecko przecież je i śpi :-D Ciekawskie dusze to są i tyle.
U mnie kryzys, mała dalej ma mały katarek a mnie rozwala grypa :-( Łamie mi kości i gardło zawalone. Mała jakby to wyczuła i śpi ładnie, mąż też śpi a ja leże i zastanawiam się co moge sobie na to gardło podać?

reklama
Myg no właśnie zaczełam sie już martwić bo tak jak piszesz małe dzieci a mój młody ma dziś 2 tygodnie to tylko powienien spać, jeśc i kupkać... a on własnie ma tak jak Twoeja kruszynka że na cycu pokima troszku a za dnia spania nie ma prawie wcale. Za to tak długo w nocy śpi.A za dnia to głównie na cycu jest. Nawet nie da sie odłożyć na chwile bo zaraz sie rozbudza bo czuje że cyca nie ma i zaś dawaj. Nic nie moge w domu zrobic. Dla mnie fajnie że w nocy śpi ale nie wiem czy taka długo przerwa od jedzenia jest dobra.

Do góry