Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Selerowa ja mieszkam w Katowicach i mam tzw tąpnięcia , od 30 lat mój dom pęka, pisaliśmy skarge na Kopalnię Wujek, bo to jest gl winowajca i co i.. ch.u.j.n.i.a z grzybnia niestety.Jejuuuuuu chałupa mi się trzęsie. Mam wrażenie, że jestem gdzieś w centrum trzęsienia ziemi. Jak ten mój dom wytrzyma prawie dwuletnią budowę tunelu oraz modernizację trasy kolejowej tego nie wiem. Najgorsze, że nie mogę ubezpieczyć się na wypadek pękania ścian i innych uszkodzeń. Jakby coś to pozostaje ochodzenie na drodze cywilnoprawnej. Trzeba obfotografować chałupkę i ewentualnie zamówić kamerkę termowizyjną i zrobić dokumentację na początku prac.
przy zinnacie możesz karmic, tez miałam ten antybiotykMam Zinnat. A 4 razy mi zmieniał ten lek. Póki co nic malej nie dolega. Podobno pokarm zmienia smak na gorzki ale młoda i tak ciągnie. Ona się takimi rzeczami nie przejmuje. Oby się tylko nie zaraziła ode mnie bo w niedziele się chrzcimy. Chodze cały czas w maseczce ale czy to wystarczy...?

to się i ja wyspałam wreszcie, może ten pierwszy skok mija??bo cos lepszy jest.