reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutóweczki 2014

Myg nie drażnij ;-) mało powiedziane że mam dość pl ja juz nie mogę się doczekać kiedy będę w deszczowej Anglii.
Jutro was poczytam dopiero wieczorkiem .

reklama
Witam się o poranku :-)
Wyprawiłam M do pracy i już spać nie mogę. Ale, że dziś wczesna pobudka to i też wcześniej spać poszliśmy, a tu widzę dyskusja mnie ominęła ;-)
Eve jak najszybciej wybierz się do lekarza. Może jeszcze uda się to zatrzymać, żeby nie schodziło niżej. Wracaj do zdrowia :tak:
Gabi a możesz podzielić się tym sprzedawcą z allegro? Może więcej z nas się skusi na zakupy internetowe ;-)
Myg ja sobie lekarzy oglądnęłam wcześniej w kompie i aż mi łza się zakręciła. Jaka by nie była ta Olga, to dziecko straciło matkę :-( Tylko ciekawi mnie co teraz, nagle Maks znowu zechce Alicję?! Trochę dla mnie niedorzeczne to wszystko...
Sandra ja nie pomogę w tej kwestii. Mam wózek od siostry i jaki jest takim będę się cieszyć. Zresztą z tego co pamiętam to nie ma kółek skrętnych a całkiem dobrze się go prowadziło. Tylko, że nie mam porównania więc może któraś bardziej doświadczona mamusia bardziej Ci doradzi ;-)
Darusia datę według OM mamy tę samą, zobaczymy któremu bardziej będzie się spieszyło na świat ;-) Wejdź na suwaczki.com ustaw sobie co tam chcesz, skopiuj i u nas wejdź w panelu użytkownika w edytuj sygnaturę, wklej i zapisz. Powinno się pojawiać.

Witam się z rana, ja już głodna a gdzie tam 2h na glukozie :szok: mój jedzie ze mną mam nadzieję że mi do łba nadmiar słodyczy nie odwali ;-)

myg powodzenia :) Dasz rade. Podziel się potem-jak ta glukoza poszła :-)Mnie czeka ona w przyszłym tygodniu ;-)

Patrycja89 No właśnie chce koniecznie pompowane ale mam problem z tymi skętnymi kołami. Jedne mówia ze lepsze skrętne inne ze nieskrętne.....Zobaczymy co mamuśki bardziej chwalą, takie wybierzemy :) Może któraś jeszcze pomoże... ??

myg - daj znać jaki wyniki cukru, trzymam kciuki :tak:

marta - Przedmioty użytkownika rodzyneczki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wiadomo że idealnie wszystkiego nie da się tu kupić, ale sporo rzeczy kupiłam i czekam na paczkę :tak:

sandraa- zdecydowanie obracane przednie koła, dużo lżej wózek się prowadzi i np nie musisz całego podnosić (w sensie napierać na rączkę) by się z kimś minąć czy ominąć dziure itp Pchasz leciutko płynnie, jedną ręką możesz skręcać. A do tego przeważnie te wózki co mają skrętne koła mają też blokadę że nie muszą się skręcać więc masz wybór. Ja kiedyś sobie zablokowałam spróbować i nie umiałam prowadzić, w ludzi bym powjeżdżała, za to moja znajoma jak wiozła mój wózek to się wkurzała że jej "lata" że woli sztywne koła, więc musisz sobie wypróbować, ale najlepiej takie skrętne z blokadą bo masz i tak i tak :tak:

U mnie rano było -5 za oknem brrr....zima nadchodzi...blee....

reklama
Dzien dobry:)
Myg daj znac jak po glukozie i nie zemdlej tam z glodu:)
Sandra uprzedzilas mnie z pytaniem o wozek bo ja tez nie mam pojecia jaki kupic:/ Tak jak ty wiem tylko, ze ma byc lekki i to juz polowa sukcesu,
Co myslice o travel system? wygodna opcja na wyjscie na miasto ale czy warto doplacac za tak krótki okres?

Do góry