reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

No to ja wklejam zdjęcie mojego słynnego już Edwarda :)

Załączniki

• edek.jpg
    edek.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Jak wszyscy to i ja :) moje dzieci:
kocurki.jpg

Maine coon- Luna, Maniunia,Lalunia ;P najmłodsza w rodzinie, ma 8 miesięcy i waży niecałe 5 kg ;)
Czarnuch- Gacek,Czarnuch ;) moje dziecie! z potem czoła karmione butelką o 2 w nocy, trafił do Nas razem z braciszkiem którego ma moja babcia, jak miały 4 dni(mamusia wpadła pod samochód) i trzeba było gnojki wykarmić :D

Zawsze chciałam maine coona ale przyplątały się dachowce ;-)
Śliczne dzieci, domki i futrzaki a Edward wygląda jak Elvis z tą grzywą:-)

kwasia domek fasolki jak ta lala:-D super!
kasiadz Twoja pocieszka jest naprawdę słodka:-) śliczna Antosia:tak:

ale Lutówki mają zwierzyniec:-D fajne te Wasze zwierzaki:tak:

reklama
Do góry