reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Dzidzia 12tc.jpg

A o to moja dzidzia tydzień temu ( 12 t.c) :-D:-D:-D
Macha rączką do wszystkich cioć :-D:-D:rofl2::rofl2:

reklama
bella83 - no to teraz jeż dopiero bedzie dopieszcany przez Pana :tak: Jak już wiadomo, ze w brzuszku masz kolejną babeczkę :-D:-D:-D
nutka - maluch przesłodki :tak: ja takich fajnych fotek nie mam, moja dzidzia zawsze jakoś dziwnie się układa.
smoniczka - gratuluje talentu. Sweterek pierwsza klasa :tak: uroczy :tak:

Nasz Dzidziol ma 2 ręce, 2 nogi. serduszko które bije i płynie w nim krew, ma nerki, wątrobe i mózg :) a lekarz jest zadowolony :D
Na zdjęciu w 12w 5d ma prawie 57 mm :D
3.jpg4.jpg

Na_Cik Nuta ale macie fajne fotki uroczych dzieciaczków, też juz chcę takie

Przeleciałam kilka stron w stecz i nie pamiętam która ma jeżyka, ale się zakochałam w nim.

Zastanawialiśmy się nad świnką Skinny ala mały hipopotamek a teraz mam w głowie jezyka, nawet słodkiego znalazłam Maxa, ale zastanawia mnie czy te jeże nie są kłopotliwe chodzi mi o to,że jeż to jest nocą aktywny a w dzień to mamy patreć jak śpi no i czytałam o pielęgnacji, jeżyka to jak z dzieckiem hehe

Terrarium też troszke kosztuje, takie by jezyk mial w nim dobrze

Oto Max który jest booooski 311md0o.jpg

A to Zoe którą mamy odebrać 22 sierpnia Zoe.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry