Ania ja mam jeża i w nocy one buszują a wdzien śpią w domku, calutki dzień ale wieczorkiem go budzimy i iza bawi się z nim jeszcze trochę czasu, w dzień czasem też go budzimy jak bella bardzo prosi. Też myślałam o tej swince ale trocinki. Sianko u nas odpada. Co do pielęgnacji to czy ja wiem? Kapiesz jak każde zwierzątko czasem i podcinasz pazurki. U nas cała rodzina zakochana
jabo mieszka u nas w takim zwirku dla kotów i gryzoni i codziennie wybieram kupkę i 2 tyg. Min nie muszę zwirku zmieniać,, mniej roboty niż że świnka morska czy chomikiem jak dla mnie:0)
reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Bella a ja wciąż nie wiem kogo wybrać, czytałam o żwirku drewnianym dobry w sumie dla każdego zwierzaczka.
Wkurze sie i wezme oba i będą blizniaki dwujajowe hehe jedzą podobnie tylko jeż dodatkowo robaczki jakieś, myć też będziemy jedno po drugim i pazuraski obcinac hehe jedno zwierzątko będzie w dzień pieszczone drugie z wieczora pobuszuje po domu...
Zakochałam sie i w Zoe i w Maxie.
Je wasz jezyk też karme doa kotów, bo czytałam,że to głównie jedzą plus jajo na twardo, warzywa, mięsko, robale...
Jeszcze mam kilka dni do namysłu...
Wkurze sie i wezme oba i będą blizniaki dwujajowe hehe jedzą podobnie tylko jeż dodatkowo robaczki jakieś, myć też będziemy jedno po drugim i pazuraski obcinac hehe jedno zwierzątko będzie w dzień pieszczone drugie z wieczora pobuszuje po domu...
Zakochałam sie i w Zoe i w Maxie.
Je wasz jezyk też karme doa kotów, bo czytałam,że to głównie jedzą plus jajo na twardo, warzywa, mięsko, robale...
Jeszcze mam kilka dni do namysłu...
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Ania świetna ta świnka 

Prawdziwy hipcio ;-) hihi
Strasznie mi się podoba
A jeżuś też urocz sprawa

Prawdziwy hipcio ;-) hihi

Strasznie mi się podoba

A jeżuś też urocz sprawa

Ania karma to podstawą u nas nic jeszcze imnego miej jadł bo mlutki
ale tak miesko jajko malinki itp. Lubi robali chyba mu nie będę dawac jednak hihi
U nas problem bo mąż mega na sianko uczulony a rozmawilam z hodowca tych swinek cudnych i pani mówiła że raz że uczulaja jak zwykle bo to nie siersc a coś na skórze uczula a dwa że potrzebują sianka i tak rok temu dwa dni za nią przeplakalam
pewnie gdyby nie uczulenie r to nawet bym jie wpadła a jeża
)
U nas problem bo mąż mega na sianko uczulony a rozmawilam z hodowca tych swinek cudnych i pani mówiła że raz że uczulaja jak zwykle bo to nie siersc a coś na skórze uczula a dwa że potrzebują sianka i tak rok temu dwa dni za nią przeplakalam
Deizzi
Ania1973G
Deizzi super maluszek
kasiadz
deizzi pięknie kruszynka rośnie
domikcw
Zobacz załącznik 490867Zobacz załącznik 490868Zobacz załącznik 490869Zobacz załącznik 490870
To nasz BejbikPierwsze zdjęcie na przełomie 6/7 tyg i teraz (z wczoraj) 11/12 tydzień. Przezierność karowa 2 mm więc jest bardzo dobrze
![]()
![]()
![]()
piękny dzidzioleczek!!!
reklama
Deizzi
Dziękujemy bardzo 
Podziel się:

![P140812_09.53_[01].jpg P140812_09.53_[01].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/259/259049-5fcc64c8f082efc27f8c268f185768a1.jpg)

![P140812_09.56_[01].jpg P140812_09.56_[01].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/259/259051-971aea55968a0571d094f63928b7fc10.jpg)