reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

zanetka, kwasia wow ale brzuszki macie piękne już! nic nie zaprzecza, ze dzidziolki tam mieszkaja. cudaśnie:*

a zauważyłyście że chyba żadna z lutówek nie spodziewa się bliźniąt?? to aż dziwne bo zawsze się na forach jakaś szcześciara znajdzie:)

reklama
Domikcw no właśnie zauważyłam, że żadnych bliźniąt nie ma na forum lutówek, ale jest jeszcze szansa, że jakaś przyszła mama bliźniąt do nas dołączy, przecież jest nas coraz więcej:-)

Kwasia śliczny brzuszek i jaki już duży robiłaś to zdjęcie rano czy wieczorem?

Jakie wy macie śliczne brzuszki no i duże po mnie to prawie nie widać chyba ,że sobie za bardzo z jedzeniem dogodze to guzika dopiąć w spodniach nie moge i wtedy musze leginsy założyć :) musze zrobić foto brzucha w końcu z Wiki też brzusia nie miałam a dużachna była ;)

Łeeee! U Was już tak widać a ja mam schizę,że mój dzidziol nie rośnie bo brzucha nie widać :( i tylko się stresuje...

Zanetka zdjęcie było robione popołudniu to i rzeczywiście trochę większy ale przyznam, że nieznaczniej niż rano. na_cik Ty się nie przejmuj jeszcze Ci wyskoczy brzuchol. Ja przed ciążą nie miałam płaskiego brzucha więc w całości to on nie jest ciążowy, tak dolna część to dzidziolek a górna sadełko :) Moja koleżanka ma ciąże starszą o miesiąc niż ja, postury jest trochę grubsza ode mnie a brzuch 3 razy mniejszy niż ja a z dzidzią wszystko w jak najlepszym porządku.

reklama
IMG_0482.jpg

13 tydzien

Do góry