reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Ładne domki :-)

To ja się wam pochwale moimi futrzakami ;)
DSC_0144.jpgDSC_0143.jpg
Czarna to jest kot samobójca:-) raz skoczyła z 3 piętra a dzisiaj wspięła się na barierkę jak bym nie zdążyła jej zdjąć to może by poleciała z tym że teraz mieszkamy na 6 piętrze, a barierka jest oczywiście zasłonięta żeby przez nią nie przechodziły ale jak widać nie pomogło

Ostatnia edycja:
reklama
Ładne domki :-)

To ja się wam pochwale moimi futrzakami ;)
Zobacz załącznik 489324Zobacz załącznik 489325
Czarna to jest kot samobójca:-) raz skoczyła z 3 piętra a dzisiaj wspięła się na barierkę jak bym nie zdążyła jej zdjąć to może by poleciała z tym że teraz mieszkamy na 6 piętrze, a barierka jest oczywiście zasłonięta żeby przez nią nie przechodziły ale jak widać nie pomogło

Jak ja kocham takie futrzaki :D
Jak moje dziecko będzie takie jak ja jak byłam mała to zwierzyniec będzie miał ciężkie życie :D Wszystko musiałam przytulić ;D

piękne domki i dzieciaczki:)
ja jeszcze nie pstryknęłam fotki brzucholka0 brak weny
mogę się pochwalić córką:
Antosia -siódmy miesiąc (4).jpg
i kocurem, który niestety jest teraz mocno zaniedbywany przez nas:(
P1030769.jpg

nati, marta piękne te Wasze domeczki. az milo popatrzec:)

nie pamietam jeszcze która z Was prezentowała swoja córę:zawstydzona/y: ale chce powiedziec, ze jest cudaśna!!!!

kotki tez ładne;-)

no i bąbeleczek patik to sama słodycz. fajne zdjecie!:*

Teraz ja się pochwalę zdjęciem bobaska i brzucholem. Bąbel z pewnością jest już dużo większy bo zdjęcie sprzed dwóch tygodni, ale za tydzień kolejna wizyta więc będę mieć bardziej aktualne zdjęcie. Co do brzuszka to jak on będzie rósł w takim tempie to nie chce się widzieć w 9 miesiącu. Fakt część z brzuszka jest trochę mojego sadełka bo płaskiego nigdy nie miałam ale takie typowo ciążowe kształty już nabiera.

IMG20120801_002.jpg IMG20120808_002.jpg

DSC_0019.jpgTo ja się pochwalę moim synkiem pierworodnym:-) Ma na imię Nero, w listopadzie skończy 2 latka. Nero mówi, że chciałby siostrzyczkę bo jajek w domu nam wystarczy:laugh2:ma być równowaga.

Przepiękne wszystkie zdjęcia, te brzuszków, dzieciątek i futrzaków:happy:

reklama
Do góry