reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Magda wiem ze łatwo się mówi ale nie bój się wszystko będzie dobrze tak jak i u kropka :-) .
Choco od czwartku będę czekać miesiąc na wizytę dopiero kolejna mam 28.10 nie licząc czwartku

reklama
Dziękuję dziewczyny. Staram się nie myśleć o tym :( nakręcac się będę jak mi lekarz powie ze jest źle na razie poczekamy na wizyte mam nadzieje ze uda nam się załapać na poniedziałek żeby się uspokoić bo najgorsza niepewność:(
Do tego zgaga mnie pali od kilku dni i brzuch mnie coś zaczął boleć teraz, mąż mówi nie denerwuj się bo napewno wewnętrznie się martwisz :( Ech do kitu taki werkend:(

Kropek nerwy tutaj w niczym nie pomogą połóż się pogłaskaj brzuszek maleńka kopie Cię i bądź spokojna BĘDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ . A gdzie masz ta wizytę w Sączu czy Krakowie ?? Dzwoniłas juz tam?

Kropeczku masz rację. Ta niepewność jest najgorsza. To jak mi lekarz powiedział ostatnio że nie mamy 100% pewności że w poprzedniej ciąży zawinił tylko wirus...teraz do końca będę się bała,bo wiem doskonale, że nie ma pewnego okresu ciazy :-( Trzymam kciuki, żebyś w poniedziałek dowiedziała się coś więcej. Na pewno lekarz Cie uspokoi :tak:

Choco ja w sumie bym miała polowkowe 30 września,ale trafiło się drugie wcześniej w Cardiff. Tak w sumie to późno macie to polowkowe :confused:

U mnie teraz wizyty będą coraz częstsze. Zwłaszcza ze względu na cholestaze z poprzedniej ciąży,która może się uaktywnić po 20 tc.

W krk. Dzwoniłam ale rejestracja od pon-pt wiec zobaczymy. Ta lekarka przyjmuje od 14 wiec może się uda ze będzie miała chwile wolnego czasu dla mnie i do niej pojedziemy :) jak nie to postaram się przez szpital zobaczymy gdzie szybciej :)

Choco u nas polowkowe robią zazwyczaj do 22 tc. Oczywiście można później,ale im dalej tym trudniej ocenić maluszka po całości,bo będzie za duży. Domyślam się jednak ze lekarze wiedzą przecież co robią :-) Tak tylko sobie pomyślałam,bo i Ty i Bozienka jedne z początku listy a połówkowe tak późno.

Magda ja myślałam że mój mnie wyślę najpóźniej w 21 tygodniu ale na ostatniej wizycie nic nie mówił a ja się zapomniałam spytać ważne ze będę miała bo szczeze w poprzednich ciazach nic takiego nie miałam tak samo jak i picie glukozy tez nie miałam . Kupiłam ten proszek w takiej plastikowej puszce i zapłaciłam za niego całe 3.99 ;-)

reklama
Do góry