reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Nie wiem,czy mogą mi coś dać na uspokojenie,ale zapytam ich. Jakoś do tej pory mimo nerwów dawałam radę,ale czuję, że będzie ciężko. Wklucie w kręgosłup wspominam strasznie. O e przy Nelly zrobili to perfekcyjnie,tak z każdym cięciem było gorzej. Z Kają to już w ogóle...3 próby,a ja wylam. Bardziej się jednak boję operacji. O to łożysko...ehh....

Zuzanko no 39 brzmi dużo lepiej! Cieszę się,że córcia zdrowa. Te pomiary to naprawdę są orientacyjne :-)

I ja po polowkowym - Malutka obejrzana od stop do glowy, wszystko jest ok. Wazy ok 400g. Ja mam slabsze przeplywy z lewej strony, ale kontrolujemy i dawka clexane na razie bez zmian.

Magda - a jak to jest z porodem naturalnym po jednym cc? Bo moj gin mowil, ze na razie mam sie nastawic na naturalny porod.

Szogi dobrze ze z mala dobrze jest :-)
Mi też mówił ze jak blizna będzie w dobrej kondycji mię będzie zrosot itd to poród naturalny . Kiedy miałaś cc ? Mi 1 stycznia minie 4 lata

Szogi super że z malutką dobrze. Ja mam przerwy 6 lat no jak będę rodzić to prawie 7 i położna powiedziała że moge rodzić nn ale nie mogą wywoływać (dwa miałam wywoływane) i nie może poród długo trwać (niewiem jeszcze co znaczy długo). Z lekarzem jeszcze nie rozmawiałam

reklama
Do góry