reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

tez tak miałam z poprzednim dzidziusiem, że od 16 tygodnia spinał mi sie brzuch i skracała szyjka....praktycznie cały czas musiałam leżeć i tak się zależałam że przenosiłam syna o 4 dni:) Także jak trzeba to i bedziemy leżec aby dzidzia była zdrowa:)

reklama
Kochane wieczorem uzupełnie listę wizyt. Piszcie jeszcze która co ma ;-)

Co do szyjki i jej skracania, to powiem Wam, że najczęściej skraca się bezobjawowo. Takie klucie i bóle jak dla mnie są normalne. Oczywiście warto to konsultować z lekarzem. U Was o tyle lepiej, że szyjkę badają. U nas od wielkiego święta,a mimo to zawsze wyczaja jak się coś dzieje :-)

Siadam na fotel pan doktor zakłada rękawiczke wkłada palce lub palca ;-) ponacuska brzuch i zazwyczaj mówi no i wszystko dobrze ;-) z chodzę idę na lezanke robi usg idę się ubrać do pokoju takiego oddzielnego przychodzę i wszystko mi mówi

reklama
U mnie tez nie sprawdza,chyba ze powiem ze cos sie dzieje badz mnie niepokoi.Badania na fotelu mam rzadko.Usg i jezeli jest ok to na tym koniec

Do góry