reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Mi moja powiedziała ze mam iść do stomatologa ale w styczniu.

Czy któraś z Was wie od jakiego wyniku zaczyna się anemia w ciąży? Któraś może to przechodziła?

Walentyneczka mój na polowkowym ważył 539 g albo 549 juz nie pamiętam ;-) musiała byś popatrzeć we wcześniejszych postach ;-) wszystko ok maleństwo rośnie dobrze a teraz to już każde inaczej będzie ;-) a wiesz co masz

moja ważyła ok 370 g ale ja byłam na połówkowym jakoś ok 20 tygodnia z tego co pamiętam i wydawała mi się ogromna a wy tu pół kilo dzieciaczki już macie :-D

Z ta waga dziewczyny to nie patrzcie tak na to. Moja kumpela urodziła niedawno. W czwartek waga jej syna była 4 kg,a po kilku dniach w niedzielę urodziła 3600. Lekarz z najlepszym sprzętem ;-) Waga dziecka ok 22tc w granicach 500g to idealnie 50 centyl.

reklama
Do góry