reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

No to nie wiem czemu ja robiłam tylko na początku a teraz jeszcze nic ..... musze się go spytać na kolejnej wizycie bo jak zaś mi zleci badania to się nie wypłace ;-)

reklama
bozenka niestety te bdania kosztuja ostatnio robilam morfologie cukry tsh mocz toksoplazmoze i jeszcze cos mialam to 200 zl w laboratorium + 100 gin + witaminy i leki to ponad 400 zl .ciaza kosztuje:baffled:

Mi lekarka nic nie mówiła o tsh w ciąży, nie kazała robić :eek:
Nie wiem co mam o tym myśleć. Jutro na szczęście idę do innego lekarza i niech spojrzy na to wszystko świeżym okiem, bardzo jestem ciekawa co powie.

Bettina bo tsh w ciąży rządzi się swoimi prawami i wielu lekarzy tego nie bada. Jak juz to tak jak mówię, o oznaczeniem ft4. Moje jest skrajnie niskie w ciąży,ale taki mój urok. Nie denerwuj się nawet jeśli lekarze Ci tego nie zleca.

reklama
Do góry