reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Dziewczyny, bardzo się cieszę,że u Waszych maluszków i u Was wszystko ok :-) :) Miejmy nadzieję,że dotrwamy wszystkie do terminów. Mi dziś w Cardiff lekarz ustalił kolejną wizytę na 19 stycznia i wierzę mocno w to,że dotrwam do tego czasu w dwupaku :tak:

U nas w porządku. Teoś bardzo podrósł w ciągu ostatnich 3 tygodni i już waży 2300g :rofl: Mam troszkę zmniejszoną ilość wód płodowych, ale ponoć to nic niepokojącego. AFI 13,7. Przpeływy ok :-) :)

reklama
Hej, hej.
Ja po wizycie dodatkowej i szyjka się skraca, narazie bez paniki bo zamknięta i twarda. Macica pod wpływem głowicy usg kurczyła się, lekarz nie chciał długo badać żeby nie "drażnić lwa" ;)
Generalnie pod wpływem stresu sytuacja może się zmienić w ciągu kilku godzin a stresu mi nie brak.
Przepisano mi leki na uspokojenie ale narazie nie zamierzam ich brać bo mają wpływ na dziecko.
Z dobrych wieści synek ma ponad 2 kg i jest w końcu głową w dół.
Od 2h walczę ze skurczami, narazie się nie nasilają ale nie podoba mi się to :(

Madzia ładnie Theo podrósł, większy od Daniela ;))

Gratuluję wizyt pozostałym

Zobacz media 717053Zobacz media 717053Zobacz media 717053Ale te nasze maluchy juz ładnie rosną a to nasza Alutka w końcu się ukazała, mam nadzieje że uda Wam się zobaczyć fotkę

GALLERY]

Załączniki

• 2015-12-21 14.20.15.jpg
    2015-12-21 14.20.15.jpg
    150,4 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry