reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Po dzisiejszej wizycie moje Dziecię waży w 34 tygodniu 2,200 kg. Czyli tak jak powinien. Moje wyniki ciut ciut spadły więc profilaktycznie mam brać żelazo i za 3 tygodnie kolejna wizyta. Także wszystko w porządku.

reklama
Pani Ag bardzo dobre wieści. Oby więcej takich :-)

Ja czekam dziewczyny na wizytę w czwartek jak na zbawienie. Strasznie jestem ciekawa w jakim stanie jest moja blizna. Nie wiem na ile mogę sobie pozwolić np z chodzeniem. Zwłaszcza, że Theo taki duży. Dobrze, że czas tak szybko mija :-)

PaniAg jak ja bym chciała mieć dziecinkę 2200, byłabym o wiele spokojniejsza. :sorry2: A u mnie w 33 tygodniu 2500-2700 :szok:

Magda wszystko dobrze na pewno u Ciebie ale wiadomo, że spokojna będziesz dopiero po wizycie. :tak:
Bozienka ciekawe na kiedy zaplanują Ci cc, może będziesz pierwsza na forum. :-D

Dziewczyny, jeszcze trochę! Juz styczen mamy a niedawno był maj i malutkie kropeczki fasoleczki! Ja teraz mam nastepna wizyte za 3 tygodnie, z wynikami. A to juz bedzie naprawde koncowka, az sama nie wierze! :-)

reklama
Do góry