reklama
NowaNatka końcówka najgorzej się dłuży, jeszcze jak każą leżeć i odpoczywać...
Ja też czuję juz taki ucisk i rozpieranie na samym dole, jakbym miała zaraz urodzić
A dziś mi cały dzień brzuch twardnieje tak, że aż ciężko mi chodzić
Oby do rana...może jutro będzie lepiej
Trzeba się pocieszać, że to już końcówka na prawdę
Ja też czuję juz taki ucisk i rozpieranie na samym dole, jakbym miała zaraz urodzić
A dziś mi cały dzień brzuch twardnieje tak, że aż ciężko mi chodzić
Oby do rana...może jutro będzie lepiej
Trzeba się pocieszać, że to już końcówka na prawdę
Bettina2701
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj u lekarza i u mnie nic się nie dzieje.
Zero oznak czegokolwiek 
Poza tym reszta ok, dostałam antybiotyk na te moje bakterie w szyjce na 5 dni.
Więcej wizyt już nie mam przed porodem
Zero oznak czegokolwiek 
Poza tym reszta ok, dostałam antybiotyk na te moje bakterie w szyjce na 5 dni.
Więcej wizyt już nie mam przed porodem

Bettina2701
Do szpitala mam się zgłosić w terminie z om 01.02 jak nic się nie będzie dziać wcześniej, zbadają i jak dalej nic to co 2 dni na ktg się jeździ i badanie. Po ośmiu dniach wywołują.
No i dodatkowo 27 stycznia wieczorem moja położna jest na dyżurze i mamy podjechać na oddział do niej i ona też sprawdzi czy coś się zapowiada więc całkiem sama nie zostałam ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby wywoływać. Tylko jak tydzień temu Hania miała 4 kg to ile będzie za 2 tyg
No i wiadomo, że jak jakieś bóle, słabe ruchy czy coś to też IP
No i dodatkowo 27 stycznia wieczorem moja położna jest na dyżurze i mamy podjechać na oddział do niej i ona też sprawdzi czy coś się zapowiada więc całkiem sama nie zostałam ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby wywoływać. Tylko jak tydzień temu Hania miała 4 kg to ile będzie za 2 tyg

No i wiadomo, że jak jakieś bóle, słabe ruchy czy coś to też IP
Bozienka24
Bettina Alex we wtorek miał 2875 g 6 dni później urodził się 3740 g z tymi wagami maluszków to tez tak ostrożnie ;-) . Dobrze ze wszystko jest dobrze
kati29
Haruna ja mam podobną sytuację, dlatego w sobotę byłam na dokładnych genetycznych badaniach. Moja gin stwierdziła że główką za mała, a na dokładnych wyszło że główką tylko o 3 tyg mniejsza nóżki długie odpowiadają tygodniowi, brzuszek też szzuplejszy. Waga na tych badaniach była 2098 kg
reklama
kati29
Moja gin też mówiła o hipotrofi i chciała dac do szpitala ale zrobiłam dokładniejsze badania i wszystkie przepływy są ok wszystko pracuje jak należy, poprostu taka uroda jak mi powiedziała jedynie to co to bserwowac czy wzrost się nie zahamowal i czy przybiera
Podziel się: