reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Ja już po wizycie…ogólnie jestem średnio zadowolona z jej przebiegu…
Ale najważniejsze! Mój Juniorek ma się dobrze, ma już 39,7 mm, serduszko bije, przebierał rączkami i nóżkami…cudo :-)wg usg to już 10t6d. W gabinecie pojawił się ordynator, co trochę mnie uspokoiło bo raczej jako lekarz jest w miarę kompetentny, natomiast z dialogiem już gorzej…w porównaniu z moim lekarzem to niebo a ziemia. :crazy:Nie zapytałam o nic o co zamierzałam, nie dostałam zwolnienia bo ”ciąża przebiega prawidłowo i zwolnienie się nie należy”… i tyle. A jeszcze stażystka do tego wszystkiego w gabinecie…:baffled: No ale najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok…a jutro podobno mój lekarz wraca z urlopu to zapiszę się do niego prywatnie na następną wizytę i tyle. Trzymam kciuki za resztę wizytujących;-)

reklama
Jestem i ja po wizycie :) bardzo zadowolona :)
Dzidziuś ma się dobrze, usg już miałam robione przez brzuch. Według om mam 10 tc 6 dn, a wg dzisiejszego usg 10 tc 4 dn :) na poprzedniej wizycie gin mowil ze bede rodzic w drugiej polowie lutowego a dzis mam termin na 1.02 :) bardzo ladnie dzidzius nadgonil :)
A do baby z nfz juz nie bede wracac :)
28.07 umowilismy sie na scan :)

Do góry