Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Susumali, to ślinienie nie jest raczej związane z ząbkowaniem (chociaż zdarza się, że takie maleństwa tak szybko ząbkują), w 3 miesiącu ślinianki zaczynają produkowac więcej śliny, a maluszek nie nauczył się jeszcze jej skutecznie połykac. Oliwka ma tez ciągle pełno śliny na brodzie.
susumali -Nasz Bąbel też się strasznie ślini.Pediatra powiedziała,że to zaczynają intensywnie pracować ślinianki,a dziecko nie potrafi jeszcze połykać śliny,więc ona wypływa.U naszego to normalnie hektolitry.
susumali: dokładnie Ci nie powiem, ale w przybliżeniu jakieś 1,5 tygodnia od rozpoczęcia zażywania.
Na pocieszenie Ci napiszę, że ja też częściej ostatnio wstaję do Milenki. Ona zasypia o 20.00, my kładziemy się spać o północy (na chwilę przed pójściem spać ściągam jeszcze mleczko) i mała się budzi około 5 rano na jedzonko. A później już co 2 godziny je. Ale w międzyczasie zdarza jej się, że popłakuje przez sen, więc trzeba wstać żeby ją pogłaskać po główce i czasem trzeba to robić kilka razy, więc zdarza się że wstaję co godzinę - dwie. Ale potem szybko zasypiam, więc jakoś na szczęście nie czuję się niewyspana bardziej niż wtedy gdy musiałam rano do pracy wstać a taaaaak strasznie mi się nie chciało ;-)
Jeeeezuuuuu jak sobie pomyślę, że niedługo znowu mnie to czeka to aż mnie trzęsie
no a najfajniejsze gaworzenie jest wlasnie podczas puszczania balonika slinowego...hi hi;-) :-)
dzieki JOASIEK za pocieszenie;-) a swoja droga masz racje- zmeczenie takowe jest bardziej przyjemnie niz jak ma sie wstac do pracy z samego rana...brr.....
Ja po porodzie dostałam zelazo odrazu i zalecenie branie przez miesiac bo miałam anemie .
joasiek - ja tez słyszałam o takich objawach jakie :sick:masz ze sa przyczyna tych tabletak