reklama

Lutówki na zakupach

mama Niki dziękuję ze dałaś link do pościeli, szukam właśnie poscieli bez baldachimu, ale nie chcę kupić z łózeczkiem, bo znalazłam sprzedawce ktory ma lozeczka, materacyk, a nie ma samej poscieli, posciel laczy z materacem, a aja chce lepszy materac. mialam wybierac inną opcję a wyszło inaczej ;)

małe pytanie... czy kolor 89 pasuje dla synka, bo mi się tak podoba
http://allegro.pl/rozki-rozek-becik-80x80-producent-nowe-wzory-i1869181569.html

Ostatnia edycja:
reklama
mam spiworek niebieski i "pasowałby" do tej poscieli, a dodatkowo chyba jednak bede komletowac wszystko, bo przemyslalam baldachim i go nie kupuje, on jest ok przez miesiac, wiec za te pieniadze kupie posciel na zmiane albo rpzescieradło.

krisowa-mysłe że taki kolor rożka do syneczka też pasuje ,est tam niby troszke rózu ale to wcale w niczym nie przeszkadza,ja mam 3rożki po córci -jeden pamiętam kupiłam z kompletem poscieli takie misie na księżycu niebieskie tło no a dwa dostałam od szwagierki po jej chłopakach a jeden nowy też chciałam także wziełam teraz też do wzoru pościeli-będe małego kładła do spania w rożku i niebęde niczym przykrywać.Wiesz na allegro są tańsze komplety pościeli a le ten co wybrałam wydaje mi się pożadny-podobny do tej pościeli z firmy Darland co córci brałam.Jednak chciałam ten bo ochraniacze miałam też tego samego kształtu u innych sprzedawców wydawały mi się jakieś takie cieńkie i badziewne.Są nawet takie rożki zusztywnieniem nawet się nad takowym zastanawiałam -dobry by był jak ktoś potem maleństwo będzie chciał na ręku trzymać ale jednak wybrałam normalny,choć z tamtego usztywnienie idzie wyciągać.Kurcze wogle tej pościeli jest na allegro multum także ciężko wybrać,no i zależy ile się chce na to wydać mi coś wyszło jakieś 246zł.

Mama Niki, pościel rewelacyjna! Dodałam do ulubionych. Możliwe, że kupimy coś z tej serii. Erykowi podoba się bardzo Safari z fioletem (on chyba ma większy szał na fiolety i róże niż ja :-D) a mnie Babyland biało-żółty :-)

ehhh ile na to wszystko kasy idzie ...

vanila, mama Niki ten kolor wydaje się uniseks ;)

ja znalazłam posciel prawie pod domem i najtaniej poki co, nie mają przybornika, ale moze on mi sie wcale nie przyda, a moge dokupic u innego sprzedawcy poniewaz oni maja te same kolory co podawała mama NIki.. :)
za komlet 6 cz: 85 zł

mama dzieki za dane sprzedawcy, chce wlasniekupic bodziak albo cos co ma napis kocham babcie, dziadka itd, na sweta go zapakuje w tym i pojedzie do moich rodzicow, ktorzy czekają na Adasia bardzo...

a mi własnie odpisał sorzedawca, który za taki mój zestaw wyliczył koszt 277 zł z wysyłką, zastanawiam sie czy to duzo??

posciel wypelnienie łozeczko 120x90
2 komlety poscieli do lozeczka
2 przescieradłą z gumka
przybornik
2 rożki
ochraniacz na szczebelki
komlet wypelnienia do wozka
2 komlety poscieli do wozka

Ostatnia edycja:
krisowa: 89 jest jak najbardziej uniwersalne, chociaz dla mnie i tak 121 bezkonkurencyjne (taką pościel mam po synku, z baldachimem, ochraniaczami itp). Tym razem chyba na 24 się skuszę żeby tez uniwersalnie było. Musze jakiś rożek zakupić bo nie mam no i komplecik poszewek na zmianę.

Namierzyłam dziś nowego ciuchexa niedaleko domu i kupiłam pierwszą sukieneczkę dla córci: różową, ale delikatną... prócz tego dwie pary śpioszków welurowych, bo tego widzę że mam najmniej. Słodziutkie te ubranka, aż sie nie mogę doczekac jak malutką w to ubiorę:)

reklama
ta radość zakupowa jest wielka mimo wydanych pieniązkow
ja małego szykuje w spiworki i mam 2 ale chyba mało, dokupie 1 ale juz nieco wiekszy...
jednak chce miec posciel tak na zas (lubie zapasy) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry