reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Wczoraj wpadła do Arkadii moja siostra i dała mi pieniążki na przewijak więc zakupiliśmy taki
PRZEWIJAK CEBA - NADSTAWKA 70x50cm 18 KOLORÓW (1905579291) - Aukcje internetowe Allegro
beżowe misie :-)
dodatkowo kupiła na wyprzedaży sukienkę, którą sobie wypatrzyłam w h&m za 10 zł :-P
niebieska w wisienki :-) pięęęękna! rozm 68 - akurat na lato będzie.
Mam jeszcze 138zł więc mam poszukać sobie na allegro ubranek bądź w jakichś lumpexach :-D
SZOK - ta kobieta nic nigdy mi nie dała. Podejrzewam, że to się kiedyś na mnie odbije, ale spoko.

Poranne poszukiwania udane :-) aukcje ustawione, sprawdzę wieczorem czy wygrałam :-D

Ostatnia edycja:
Dee pokaż sukienusię:) ja oglądałam te przewijaki, ale chciałam od tego gościa kupić też łóżeczko, bo tanie było, ale za każdą rzecz płaci się u niego osobno kuriera, więc zamówiłam i innego:)

ja czekam właśnie na przewijak i pościel z kołderką do łóżeczka i becik jeszcze do szpitala, ciekawa jestem jak to wszystko będzie wyglądać po rozłożeniu ;)

mama2006-fajne te śpioszki no i cena też rewelka,ty to zawsze coś w dobrej cenie upolujesz:tak:

Dee-H&M ma fajne ubranka dla maluszków:tak:ja tam zawsze dla Nicol kupywałam a teraz ubolewam bo mała nosi rozmiar 92 a w tym rozmiaże to wOpolu już nie ma wyboru.Najwiecej ładnych ubranek jest do 86,ale zadowolona jestem bo piore i piore i ubranka ok nic złego się z nimi nie dzieje,także lepiej zapłacić troszke więcej a mieć ubranka dobrej jakosci:tak:przewijak na łóżeczko fajny i super cena ja narazie nie zakupiłam bo Wiktorka będe na komodzie przebierać musze jedynie kupić właśnie przewijak na komode.

Ja wczoraj kupiłam Wiktorkowi ubranka w C&A o w H&M ostatnio też jak będe mieć wolny moment to cykne foteczki.Sama też jestem zadowolona bo zakupiłam sobie kurtke w C&A rozmiar 46 także powinna starczyć.Stwierdziłam ze nie będe biegać w mało atrakcyjnych kurtkach mojej mamy:-DUżywanej odziezy u siebie nie mam jakieś fajnej ażebym mogła tam coś znaleźć ,także wczoraj zaszalałam i zakupiłam za 299zł a właściwie to em mi zakupił.Fakt że dużo ale bynajmniej czuej się komfortowo a później po ciąży albo zostawie albo uda się sprzedać czas pokaże.

Dee u tego gościa właśnie chcę zamówić przewijak razem z łóżeczkiem:-) też właśnie myślałam o tych misiach tylko że niebieskich, ale chyba w ostateczności zdecyduję sie na niebieskie zabawki

Suzi co Ty mówisz? za każdą rzecz u tego gościa płaci się osobno przesyłkę? chyba oszalał:eek: kurcze to musze poszukać gdzie indziej łóżeczka z szufladą:crazy: jakbyś coś miała na oku to prześlij link

Sukienkę pokażę jutro :-)
Uważam za dzień licytacji za udany :-D kocham programy do wygrywania aukcji :-P :cool2:
A więc wzbogaciliśmy naszą niunię o:
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/04/1907030406
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/18/1907031859
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/10/1907031062
i to wszystko od jednej pani więc za przesyłkę płacę raz - całe 9zł :-P a ogółem za te 11 rzeczy już z przesyłką zapłaciłam 43,50zł :-)
i dodatkowo kupiłam (troszkę drożej) takie cuda
http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/06/71/86/1906718644
21 zł i odbiór w Warszawie :-)
Lecę spać - w końcu odpocząć po weekendzie w pracy :/ a jutro na 15 wrrr...

Dee - śliczne ubranka ;) A te ostatnie pajacyki podobają mi się najbardziej (te kolorki są super). Ja przez to, że spać nie mogę chyba też czegoś poszukam na allegro :D

dagrab - te napisy bardzo mi się spodobały dlatego polowałam na te śpioszki ;) fajne ciuszki teraz można kupić :D

Dee przecudne te ubranka dla Twojej małej:) sa takie urocze i za grosze:) ja tez muszę coś upolować !! :D

Vanilia, małż już dostał od tego gościa przez telefon całe wypracowanie dlaczego tak robi, po prostu te łóżeczka sprzedaje po cenie producenta i zarabia na przesyłce... ja tez chciałam przewijak i łóżeczko i chyba jeszcze materac, to za każdą rzecz miałam osobno zapłacić za przesyłkę, dobrze, że nie zamówiłam tylko sie zapytałam ;p
takie łóżeczka ma też gość:
KLASYCZNE ŁÓŻECZKO SOSNOWE Z SZUFLADĄ + GRATIS (1865358265) - Aukcje internetowe Allegro
ale coś było trochę negatywów u niego, on ma materace znowu drogie:/ a przewijak razem z pościelą zamówiłam u tego:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a kurier tylko 15,50zł, ale jeszcze nie przyszło, więc na razie nie piszę czy warto było ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry