reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutówki na zakupach

mi sie marzy taki fajny lezaczek- bujaczek ale raczej zrezygnuje z niego , bo sa b. drogie.a moze wiecie gdzie mozna go kupic tanio?nie musi byc taki z samymi bajerami.wazne zeby sie bujal.tak sobie mysle ze dziecko dlugo w nim nie posiedzi a potem bedzie nastepny grat do trzymania w domu.

reklama
co do kutki czy plaszcza to tez sie juz nie zapinam, narazie jest w miare cieplo wiec sie tym nie martwie ale za pare dni pewnie bede sie stresowac.

Ja w związku z dalszym zakazem kupowania ciuszków dla malej ( dwa worki ciuszków po rocznej i pol rocznej dziewczynce z rodziny) kupilam wkoncu cos dla siebie(ciuchy ciazowe tez spadkowe od kolezanek i siostry, a dodatkowo ciuchy swoje sprzed zrzucenia 10 kg) U mnie w H&M byl sweterek grafitowy w promocji za 40 zł fajny bo pupe przykrywa :)Co do reszty rzeczy teraz dopiero zdaje sobie sprawe ile dzieki siostrze kasy zaoszczedziłam:
leżaczek, przewijak, stelaz pod wanienke,mata edukacyjna,nosidelko(choc nie wiem czy bedzie uzywane ale jest),ubranka.Nawet wanienki nie musze kupwac.
Fajnie jest byc młodszą siostrą :)

Misie ta sliczne! tez na nie juz patrzylam bo szukalam cos na mebelki dla mlodego!

bujaczek uwazam sie sie przyda napewno! zawsze wygodniej wziac dzidzie i polozyc w zasiegu wzroku jak bedziemy cos robic w domku!

Flower właśnie też mi się spodobały bo takie typowo dziecięce, łagodne pastelowe kolorki, no zobaczymy jak będą wyglądać na żywo

jeszcze przed chwilą zamówiłam łóżeczko, przewijak i materacyk.......za wszystko 282 zł z przesyłką
Zdecydowałam że na początek weźmiemy najzwyklejszy piankowy materac, maluch jest lekki więc na pewno nie będzie się odkształcać a potem jak zobaczę że coś się z nim dzieje to najwyżej kupi się lepszy.....nie mogłam się zdecydować na ten materacyk bo ile ludzi tyle opinii

Witam Mamuski :)
Tak sie Was naczytalam, ze sama zaczelam juz kupowac powolutku. W domu sie ze mnie smieja, ze zostalam mysliwym na ebayu^^
to pierwszy a wlasciwie drugi zakup dla Niuni, zaraz po rejestracji do ferrari z imieniem

eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst�cke, Sportartikel und mehr � alles zu g�nstigen Preisen na dole stronki
a teraz czekam na koniec aukcji z sukieneczka jeansowa rozwalila mnie na maksa :))

no i mnie juz drugi raz dzisiaj przelicytowali :(

Ostatnia edycja:
reklama
A co do lezaczkow i innych hustawek my planujemy kupic takie cudo
Fisher Price Huśtawka z Projektorem T4522
Tu akurat jest drogo ale nowa mozna kupic juz za 450zl. A że sie zakochałam w tym to postanowiłam zainwestowac P

My mamy coś takiego, tyle że bez projektora. Kupiliśmy na allegro używane i przerobione na zasilacz (bo to cudo jest na baterie i żre ich podobno dużo :baffled:) za ok 200 zł. Używaliśmy dokąd Maciek nie zaczął stawać (leżaczek został odstawiony gdzieś w 3-4 miesiącu w związku z poradą neurologa i fizjoterapeutki), lubił w tym się od czasu do czasu bujać, ale szału nie było. Teraz jakbym nie miała na stanie, to bym nie kupiła :-p:-p

Cyśka
- ja już nastawiłąm mojego M, że w krytycznym momencie, kiedy już się nie zapnę w moją kurtkę, przejmuję jego starą kurtkę na narty. Zanim się razem nie odchudzaliśmy miał spory brzuszek i powinna mi starczyć, a na żadne pokazy mody sie nie wybieram, więc mogę w męskiej kurtce powystępować przez 2 miesiące :rofl2:

Do góry