Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Suzi-wydaje mi się że te 20 Ci wystarczy więcej nie ma co tachać a zawsze jak braknie to m dowiezie.Wszystko zależne co ile bedzie trzeba zmieniać i ile będziecie w szpitalu,ja pamiętam że z Nicol byłam 5dni bo miała żółtaczke więc trzeba było zostać,ale nie pamiętam czy poszła mi cała paczka w szpitalu czy nie ale raczej coś do domu przywiozłam bo małą z poczatku robiła siusiu tylko dopiero potem jak pielęgniarka pomogła to mała zaczęła kupki robić.
daissy0a no zaszalałam em to się ta zemnie uśmiał,wcześniej jak byliśmy w Opolu to zakupiłam 4 -czteropaki a teraz jak byliśmy to weszłam za radą dziewczyn do Rossmana i zakupiłam 5 -czteropaków :-)ale to się przyda a no i do podcierania pupy Nicol też nadal stosuje chusteczki.Kochana też masz takie rozterki jak ja????ja im bliżej porodu to coraz bardziej się obawiam jak to wszystko ogarnr przy 2-cekurcze mam nadzieje że Nicol szybko oswoi się z myślą i rodzeństwem i nie będzie takiej tragedii ale coś się obawiam i mam przeczucie że lekko nie będzie.
.
Ja czytam Poli Bajki o rodzeństwie, wiem ze to działa, bo z adaptacją w przedszkolu bardzo pomogło. I Pola bardzo też lubi słuchać. Polecam Astrid Lindgren " Ja też chcę mieć rodzeństwo" i z wydawnictwa Czarna Owieczka " Kubuś będzie miał braciszka" i " Kubuś ma siostrzyczkę" Fajne są bo opisują i dobre i ze emocje. Pola już wie i moi ze braciszek będzie niesforny i będzie dużo płakał
Masz córeczkę w wieku Poli wiec powinny spasować![]()