Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Blair-mnie tez ta mata korcijak będe kupować to chyba się na tą skusze z tej serii też będe mieć leżaczek no i karuzelke mały do łóżeczka z tej serii od kuzynki dostanie.
krisowa - jeśli chodzi o chusty to myslę że może Ci cosik ArliJ podpowiedzieć.Kiedyś tu nam pewne odradzała,inne polecała.Także podpytaj napewno dobrze doradzi
Blair, nie kupuj tej maty, może i jest kolorowa, ale to taka ścierka, niewiele tam jest do poznawania dotykiem, i trzeba jakiś koc pod nia podkładać bo na ziemi normalnie tego nie położysz. Mam taka i zdecydowanie nie polecam, dałam sie nabrać na kolorki Pola znudzila sie tym po tygodniu dzwiekami tez. Poszukaj jakiejś grubej z wieloma fakturami.
ja mam chustę Bebelulu ale tą Rapalu, nie kółkową i jestem zadowolona bo uzywałam ją od kilku miesięcy do 3-latka z tym że to jest fajne na dłuższe spacery, w domu itd ale na szybkie zmiany to chyba nosidełko jest praktyczniejsze.
Ja nie mam porównania w chustach ale tą co mam to używałam sporo i szybko nauczyłam się ja wiązać, mój mąż też.
Co do mat to my postawiliśmy na taką, własnie nam rodzice przywieźli w weekend:
bo ma lusterko i pozytywkę, kolorów jest też ale są też biało-czarne elementy a to najbardziej zwraca uwagę takich maluszków.
Ma też zapasowych 8 kółeczek na dodatkowe zabawki z własnego zbioru.
a apropo termometrów to zamierzam kupić bezdotykowy ale nie mogę sie zdecydować....polecacie jakieś???