ja akurat ciuchów dla siebie w lumpku nie umiem szukać:/ dla małego to jakże, zawsze coś wynajdę, ale sobie nigdy nie umiem upatrzeć:/ ja zamówiłam na allegro już jakiś czas temu taki płaszczyk:
NOWY płaszczyk idealny na jesień ! r. S ! OSTATNIE (1836260278) - Aukcje internetowe Allegro
uznałam, że wydatek jest wart, bo płaszczyk będzie fajny nawet po ciąży, w rzeczywistości okazał się bardzo fajny i ciepły na jesień, chodzę w nim cały czas, później widziałam te płaszczyki w "Centrum chińskim", u mnie w mieście jest parę takich sklepów pootwieranych i te płaszcze były tam za 85zł, więc wydaje mi się, że to opłacalny pomysł. Myślę, że warto popatrzeć co ma ta babka na allegro jeszcze i jak wymiary pasują to zamówić, ona gdzieś chyba w górze kalwarii ma sklep, może któraś mieszka blisko?
szłam dziś do banku i weszłam do ciucheksu, w którym co wtorek robię małe zakupki, bo po 2 zł za sztukę jest wszystko. Dziś było wszystko po 50% taniej, i chciałam zobaczyć jaki wybór ciuszków jest dziś, i za 10zł kupiłam 4 ciuszki

wyglądają jak nowe, pajacyk z wywijanymi rękawkami, zwykłe body i body rozpinane i bluzeczkę dla małego na 3-6 mies.