Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Właśnie zrobiłam test i jest pozytywny! To będzie chybe luty - przynajmniej tak sobie wyliczyłam. Aż nie mogę uwierzyć że udało się za pierwszym razem. To będzie nas już 4!!!
Karola-ja tak po sąsiedzku z wątku "starających się"-moje Gratulacje!!!! ;D Po twoim suwaczku zauważyłam ,że masz już jedną dzidzie -ja też , w sierpniu moja dziewuszka skończy 5-lat.Mam pytanko -długo sie staraliście o drugą dzidzie?
No ładnie zginął skrót który napisałam -jeszcze raz nawiaskwadratowy w nim imgzamknąć nawias a po adresie znowu kwadratowy nawiasa w nim /imgi zamknąć nawias
Mam pytanie. Od kilku dni straszliwie boli mnie jedna pierś - dotego stopnia, że dzis kilka razy budziłam się w nocy. Nie pamietam, żeby działo mi się tak w pierwszej ciąży. Czy Wy też macie podobnie? A może wiecie co to takiego. A może powinnam pójść do lekarza?