reklama
hej dziewczyny:-)chciałam się przywitać![]()
Witamy
Mamy tak samo na imie

Zycze zdrowej i spokojnej ciazy;-)
To bedziesz jedna z 1 mam z LutegoJa słyszałam wczoraj serduszko - cudne uczucie
Maluszek ma ok. 2 cmTermin ok. 01.02

Gratuluje serduszka:-)hooba- Witaj;-)
Gratulujezrobiłam 2 testy i wyszły pozytywnietermin wyliczony w internecie to 25.02.2012.
więc witam Was wszystkie serdecznie!!!jednak wizyte u gin mam dopiero za 2 tyg
![]()
tez zrobilam dwa jeden dwa dni po terminie @ a drugi 1tydzien i dwa dni pozniej
Mamy ten sam termin

ja tez mam miedzy 22 albo 25 
kitek81
Fanka BB :)
już mamy 100 stronę, normalnie idziemy jak burza 
witam kolejne lutowe mamuśki
witam kolejne lutowe mamuśki
Paluszek_
Witam nowe dziewczyny
Tylko patrzec jak bedzie przybywać, nas i zupełnie nowych tematów
Fajnie! Ja juz nie moge doczekać się końca 12 tyg ciąży, wtedy troszke odetchnę
Witam
Gratuluje zafasolkowanym
Dawno mnie tu nie było. Widziałam wczoraj nasze maleństwo na usg... wszystko wporządku
kolejna wizyta 25 lipca
Termin mam na 17 lutego, usg na 15 lutego, może jeszcze w walentynki trafi
Widze, że nas przybywa
Gratuluje zafasolkowanym
Termin mam na 17 lutego, usg na 15 lutego, może jeszcze w walentynki trafi
Widze, że nas przybywa
mama2006
Ale Wy szybko piszecie, ciężko za Wami nadążyć 
Witam nowe lutowe mamusie.
Natalia26 - ja w poniedziałek byłam u lekarza i miałam USG-ie lekarz stwierdził, że jestem w 7 tygodniu i mój skarbeczek ma 7,5mm
Nie masz co się martwić. Ja myślałam, że moja ciąża jest starsza, a tu niespodzianka
Co do USG w 12 tyg. Jeszcze nie dostałam na nie skierowania. Pamiętam, że jak byłam w ciąży z Kubą to poszłam prywatnie na takie USGie (przezierności karkowej) teraz wyczytałam, że takie USGie jest na NFZ więc super
No ale u mnie będzie 12tydz. dopiero na początku sierpnia więc jeszcze cały miesiąc przedemną 
Ja czuję się teraz w miarę dobrze, mdłości są nadal, czasem mnie zagoni do WC ale bez większych ekscesów (wymiotów), senność już sobie poszła - nie śpię tak jak na początku. Teraz mam więcej energii. Smak mi się bardzo wyostrzył i muszę mieć wszystko dobrze doprawione
(.)(.) troszkę bolą przy dotyku najbardziej. Po za tym ok 
Życzę Wam spokojnych reszty miesięcy
Witam nowe lutowe mamusie.
Natalia26 - ja w poniedziałek byłam u lekarza i miałam USG-ie lekarz stwierdził, że jestem w 7 tygodniu i mój skarbeczek ma 7,5mm
Co do USG w 12 tyg. Jeszcze nie dostałam na nie skierowania. Pamiętam, że jak byłam w ciąży z Kubą to poszłam prywatnie na takie USGie (przezierności karkowej) teraz wyczytałam, że takie USGie jest na NFZ więc super
Ja czuję się teraz w miarę dobrze, mdłości są nadal, czasem mnie zagoni do WC ale bez większych ekscesów (wymiotów), senność już sobie poszła - nie śpię tak jak na początku. Teraz mam więcej energii. Smak mi się bardzo wyostrzył i muszę mieć wszystko dobrze doprawione
Życzę Wam spokojnych reszty miesięcy
Ostatnia edycja:
Paluszek_
Mama2006 juz nie 9 miesiecy
tylko 8 labo nawet 7 miesiecy
czas leci

reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
mama2006 jestesmy dokladnie w tych samych dniach ciazy
mi sennosc po trochu tez juz przechodzi, wczesniej spalam prawie caly dzien, a teraz spie w nocy 9 h a w dzien tylko 2-3 h.
za to dostaje migreny, z cala aura i innymi atrakcjami.... nigdy mnie glowa nawet nie bolala, a tu migreny w ciazy. jeszcze nie wiem jak sobie z nimi radzic....
z dolegliwosci to troche przeszly mi tez juz mdlosci - oraz bole w pachwinach pojawiaja sie tez co raz rzadziej.
od paru dni tez leze wiec plamienia ustaly, czekam, az krwiak sie wchlonie
za to dostaje migreny, z cala aura i innymi atrakcjami.... nigdy mnie glowa nawet nie bolala, a tu migreny w ciazy. jeszcze nie wiem jak sobie z nimi radzic....
z dolegliwosci to troche przeszly mi tez juz mdlosci - oraz bole w pachwinach pojawiaja sie tez co raz rzadziej.
od paru dni tez leze wiec plamienia ustaly, czekam, az krwiak sie wchlonie