Dee-masakra jakas!!
U nas m w piatek obroil wkoncu licencjata i w zwiazku z sytuacja w pracy idzie na roczna podyplomowke, zeby miec dodatkowy papier.Tez moze byc roznie.
U nas noc masakra, ladnie sie obudzila mala po ponad 5 h, poszla spac.Po 3h zjadla i to 140!!!! ale nie chciala isc spac, nic nie pomagalo, pozniej sie okazalo ze kupa, przebralam, odlozylam, znow ryk.
Wzielam na rece i okazalo sie ze pajac mokry- pampersa zle zapielam.Przebieram a tu wymioty poszly na lozko.Podnioslam ja szybko wiec i ja bylam w wymiotach i moja strona lozka, nowy pajac i podloga.Uspokoilismy ja i juz z nami spala.Rano przed 7 pobudka.Zjadla 70ml,drzemnela sie h i znow placz, znowu mleko dojadla 40ml.Nie spala do nastepnego karmienia,a jedynie strasznie marudzila, kazda pozycja byla dobra na gora 10min,nawet cyc nei pomagal..No to stwierdzilam ze idziemy na spacer ze wtedy zasnie.
Ubralam ja w dres, do kombinezon,do wozka przykrylam kocem, zaczelam nakrywac pokrowcem z wozka i co MOJA DZIDZIA JUZ SPI!!Wiec znow ja zaczelam rozbierac z kombinezon z dresu odlozylam do lozeczka i spi!!Zobacze jak dlugo.
Jeszcze na skorze pojawily sie jakies plamki, na twarzy krostki a na ciele plamki.Mysle co zjadlam, a moze zmiana mm nas czeka.
Antila- super ze po porodzie tak dobrze sie czulas, zazdroszcze, u mnie przeszkadzalo zszyt krocze.
ja wlasnie wczoraj sobie sama wloski zafarbowalam, promocja w tesco byla na ta farbe w piance z palette,dalam az 5 zł

Niby jasny braz a ciemne wyszly jak choler.Stwierdzilam ze nie bede kasy wydawac na pasemka u fryzjera,wole malej cos kupic.Ekonomia mi sie wlaczyla

ale jak tylko moja mamuska przyjedzie to lece do fryzjera