Suzi86
Fanka BB :)
Dee.. akurat teraz
może się jakoś to odkręci..
Daissy mówiła nam pediatra, że mamy oznaki kolki:/ kazała kupić delicol albo colinox, ale my kupiliśmy bobotic, to może jednak wykupię ten delicol? ja myślałam że kolki są po jedzeniu w godzinach wieczornych, a nie w czasie podnoszenia do odbicia:/ a ten dlicol to daje się przed czy po jedzeniu?
Daissy mówiła nam pediatra, że mamy oznaki kolki:/ kazała kupić delicol albo colinox, ale my kupiliśmy bobotic, to może jednak wykupię ten delicol? ja myślałam że kolki są po jedzeniu w godzinach wieczornych, a nie w czasie podnoszenia do odbicia:/ a ten dlicol to daje się przed czy po jedzeniu?

Już brakuje mi sił i cierpliwości, klnę na małego w nocy aż uszy więdną, a dzień mam moralniaka bo dziecko z szatana zmienia się z powrotem w ślicznego cichego aniołka. trzymacie się ściśle instrukcji podawania tych różniastych kropelek? Ja zaopatrzyłam się w sabsimplex ale jakoś nie widzi mi się podawanie 15 kropli na łyżeczce przed każdym karmieniem :-(Wydawało mi się że takie środki stosuje się doraźnie a nie faszeruje się całymi dniami dziecka tą chemią....