Czesc Dziewuszki!
chuette82 Depo Provera. Bierze sie go raz na 3 miesiace. I pisalam juz dziewczynom mozna go spokojnie brac przy karmieniu piersia bo nie zawiera estrogenow.
Dee strasznie wspolczuje! Wiem, ze teraz jestescie zalamani ale nie raz tak w zyciu jest, ze z czegos co sie wydawalo zle wychodzi cos dobrego. Trzymam kciuki, moze znajdzie jeszcze lepsza prace?
kitek81 ja sobie od razu kupilam taki bardziej gorset chyba. Bardziej mi pomaga na kregoslup niz na brzuch, chociaz cos tam obciska. Ja przytylam w ciazy 26kg i zostalo mi 7. Ale na razie na zadne cwiczenia nie mam czasu.
Martino na bank nie ma kolek. Jednak cudowny Nutramigen zadzialal, po raz kolejny.
Wczoraj jak usnal o 16 to spal i spal. Nie dosc, ze zdarzylam obiad ugotowac, 2 prania nastawic, grafik i wyplaty zrobic no i dalej spal to sie od razu wykapalam, glowe umylam, wykapalam obydwoje dzieci, Kevina obcielam, Karen pazury pomalowalam, sobie pazury pomalowalam, pojechalam M zawiezc obiad, do banku a on dalej spal.
W koncu o 21 go obudzilam a jemu kupa az bokiem wychodzila. Zdjelam tylko dzinsy i wsadzilam go do spiworka, nakarmilam i tak pospal do 3. Pozniej sie o 6:45 obudzil na zarlo i dalej spi (9 jest) a ja obiecalam dzieciakom Legoland dzisiaj bo jest dzien wolny do szkoly.
Martino jest przekochany, jejku, ze tak mozna kochac taka mala mordke. A jak go obcalowuje to warczy na mnie.:-)