*Vanilia*
Moderatorka
U nas nocka wspaniała
Lolunia spała od 21.30 do 5.00, szok normalnie przeżyłam jak się obudziłam. Aż skoczyłam z łóżka patrzyć czy oddycha, tak się wystraszyłam że w nocy się nie obudziła. Patrzę a ona leży i się śmieje sama do siebie
to urwis
Zauwazyłam ze mała ma wzdęcia i strasznie się denerwuje jak ma puscić bączka
płacze, pręży się....jak już uda jej się puścić to jest ok, spokój. Myślę że to mleko NAN nie jest zbyt ciężkostrawne. MYślałam jej kupić NAN sensitiwe właśnie dla dzieci które mają problemy brzuszkowe. Orientuje się któraś w tej sprawie? jak się zmienia mleko to trzeba iść do lekarza?
Cyśka strasznie Ci współczuję. Karola też mi się ostatnio tak zachłysnęła herbatką z butelki, jejku nie mogła odkaszlnąć przez kilka sekund, myślałam że zawału dostanę.
Olcia pieknie wyglądacie
Lolunia spała od 21.30 do 5.00, szok normalnie przeżyłam jak się obudziłam. Aż skoczyłam z łóżka patrzyć czy oddycha, tak się wystraszyłam że w nocy się nie obudziła. Patrzę a ona leży i się śmieje sama do siebie
to urwisZauwazyłam ze mała ma wzdęcia i strasznie się denerwuje jak ma puscić bączka
płacze, pręży się....jak już uda jej się puścić to jest ok, spokój. Myślę że to mleko NAN nie jest zbyt ciężkostrawne. MYślałam jej kupić NAN sensitiwe właśnie dla dzieci które mają problemy brzuszkowe. Orientuje się któraś w tej sprawie? jak się zmienia mleko to trzeba iść do lekarza?Cyśka strasznie Ci współczuję. Karola też mi się ostatnio tak zachłysnęła herbatką z butelki, jejku nie mogła odkaszlnąć przez kilka sekund, myślałam że zawału dostanę.
Olcia pieknie wyglądacie
a mianowicie, czy licytowałam taką rzecz na allegro czy mi się tylko śniło, no nie byłam pewna
nie miałam omamów. Mój niuniek po kąpieli zjadł o 21.15, a potem obudził się tak na 2 (mniej więcej) i teraz o5,30
i dopiero teraz się ukoił, i przysnął. Najedzony, przewinięty, przebrany, utulony a płakał