Ja poprosiłam tate zeby mi wyslala z Polski herbatki na lakatacje z herbapolu - sama nie podaje malej herbatek granulowanych-chyba ze wiem ze ma problem z kupka to wtedy 30ml-rumianek z herbapolu.
Na codzien sama pije herbatki ziolowe i mysle ze przez mleko dostaje i mala ziolka.
Musisz sprawdzic uzywajac dluzej jednych pampkow
A moja Jessie miala kilka dni temu uczulenie na krem sudocem robilo jej sie odparzenie..odstawilam i zaleczylam bepanthenem. i dzis ma super miekka i gladziutka i biala skorke
Kiedys taka dziewczyna mi poradzila zeby posypywac maka ziemniaczana pupcie zamiast kremow i duzo wietrzenia ..na odparzenia. moze tego wyprobuj?
My tez sie kapiemy co drugi dzien chyba ze bardzo duzo ulewa przez dzien i duzo kupek zrobi to wtedy sie kapiemy codziennie.
Na codzien sama pije herbatki ziolowe i mysle ze przez mleko dostaje i mala ziolka.
Moja Corcia 1 miała uczulenie na pampersy huggies i byly to male czerwone drobne krosteczki na podraznionej czerwonej skorce , albo jeszcze moze miec uczulenie od chusteczek nie koniecznie od pampersow?Dziewczyny!
Czym odróżnić podrażnienie na pupie od pampersa a od normalnego podrażnienia od kupy?
Mój od urodzenia ma czerwoną pupę, masę maści, kremów już wypróbowałam. Tylko tormentiol pomógł - odstawiłam i problem wrócił. A przecież non stop tormentilem smarować nie będę! Czy to wina pampersów? Używam na zmianę pampersy, pampersy premium care i dada. Od 4 dni nie używam tormentiolu i problem wrócił. A dziecka mi tak szkoda :-( Nie wiem co mam już robić z tą pupcią...
Musisz sprawdzic uzywajac dluzej jednych pampkow

A moja Jessie miala kilka dni temu uczulenie na krem sudocem robilo jej sie odparzenie..odstawilam i zaleczylam bepanthenem. i dzis ma super miekka i gladziutka i biala skorke

Kiedys taka dziewczyna mi poradzila zeby posypywac maka ziemniaczana pupcie zamiast kremow i duzo wietrzenia ..na odparzenia. moze tego wyprobuj?
My tez sie kapiemy co drugi dzien chyba ze bardzo duzo ulewa przez dzien i duzo kupek zrobi to wtedy sie kapiemy codziennie.
Ostatnia edycja:

chodzi głównie o usypianie tuż po odbiciu :-) mała usnęła po 21 potem wstała przed 2 i ostatnia pobudka przed 6. Później zaczęły się problemy z usypianiem, ale w końcu dała za wygraną i teraz sobie śpi, choć niespokojnie, bo za drzwiami walą młotami (robią jeszcze piony sąsiadom
) ale dobrze
potem remont klatki schodowej i centralne. Może w końcu będzie cieplej ;-)
cholera, kopia im nie starczyła
to 22 zł kosztuje, za dużo żeby tak szastać tymi kopiami
bo jak zgłoszenie do zus też oryginał? czy można im odebrać ten oryginał? są jakieś przepisy....?