Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witam
Ani rzeczywiście dzisiaj długo spałyśmy Ania do przedszkola poszła na 10
Martę nakarmiłam i dalej śpi a ja zdążyłam żurek ugotować/
Wizytę u psychologa polecam z całego serca moja starsza córa jest nadruchliwa i rady pani psycholog bardzo mi pomogły. Wiem, że mogę liczyć na pomoc, gdy już nie mam pomysłów no i gdy córa pójdzie do szkoły nie będę zaskoczona ewentualnymi problemami
Arli ja kupiłam sobie wkładki wielorazowe aventu, bo te jednorazowe strasznie mi się zwijały . Ogólnie jestem zadowolona tylko niestety troszkę je widać pod bluzką
Cyśka na pewno uda ci się anulować transakcję. My mamy huśtawkę Fishera i też jestem b zadowolona
Ani rzeczywiście dzisiaj długo spałyśmy Ania do przedszkola poszła na 10
Martę nakarmiłam i dalej śpi a ja zdążyłam żurek ugotować/Wizytę u psychologa polecam z całego serca moja starsza córa jest nadruchliwa i rady pani psycholog bardzo mi pomogły. Wiem, że mogę liczyć na pomoc, gdy już nie mam pomysłów no i gdy córa pójdzie do szkoły nie będę zaskoczona ewentualnymi problemami
Arli ja kupiłam sobie wkładki wielorazowe aventu, bo te jednorazowe strasznie mi się zwijały . Ogólnie jestem zadowolona tylko niestety troszkę je widać pod bluzką
Cyśka na pewno uda ci się anulować transakcję. My mamy huśtawkę Fishera i też jestem b zadowolona

karmienie po 3, potem jazda do jakieś 5, pobudka "cateringu" (taki miewam w domu pseudonim) o 7... koniec spania... teraz znowu jemy, dostał drugiego cyca, bo się awanturował. Ale dzięki temu, że po karmieniu o 7 nie spałam, to po miesiącu w końu wydepilowałam nogi
choć teściowa dała domowe wafeki z masą kakaową, zjadłam małe 3 szt... mam wyrzuty sumienia :-(